Az apukám mindig csúfol. Nem ver vagy kiabál velem, hanem piszkál. Mit tegyek? Ez nekem már nagyon rosz
Figyelt kérdés
13 éves vagyok és kb. 7-8 évesen kezdet el piszkálni. Amióta az eszemet tudom csak sírok ezen. Még most is fulladásosan sírok, és már majdnem a fejemet verem a falba. Oké lehet, hogy egy kicsit béna vagyok de eröl nem tehetek. Az 5 éves hugomat tiszteli, álandóan azt mondja, hogy ezt csináljam meg azt csináljam amit az 5 éves hugom csinál. Ezt én már nem bírom, már azon vagyok, hogy elszökjek vagy pedig vágjam az erem. Nem elég, hogy egésznap a gép elött ül, de még piszkál is. Kérlek segítsetek, lehetőleg kedves választ kérek, köszönöm
Ui: nagyon remegek és ezért írok helyes írási hibával.
2014. nov. 30. 16:25
11/12 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek! nagyon aranyosak vagytok!! :)))
2014. nov. 30. 22:01
12/12 anonim válasza:
Detto ugyanez, annyi kulonbseggel, hogy a szuleim elvaltak, igy nem volt ott anyu, hogy megvedjen. A leglehetetlenebb dolgokert lehulyezett, kritizalt. Probaltam nem torodni vele, aztan probaltam visszabeszelni, semmi nem segitett. Egy ido utan elvalt a masodik felesegetol is, akivel folyton veszekedtek, igy sokkal jobb lett a helyzet, de igy sem az igazi. Nem tuddok otleteteket adni, 22 vagyok mar, megsem valtozott a dolog. Amikor van valakije, akkor jobb, ha eppen nincs, akkor borzaszto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!