Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vajon miért kiabál rám folyton?

Hercegnő_: ) kérdése:

Vajon miért kiabál rám folyton?

Figyelt kérdés

Anyukám néha olyan durva tud lenni.

Ő olyan tökéetes és preciz,úgy érzem soha nem tudok neki eleget tenni.

Annyira le tud kiabálni apró dolgok miatt,hogy már majdnem sirva fakadok.

Pedig mindig annyira igyekszem mindent tökéletesen megcsinálni itthon is,a ház körül,de mindig talál hibát a munkámban.

Most fejeztem a sulit,még állást nem találtam,itthon segitek mindenben egyenlőre,mivel ők dolgoznak.

Ha valamit apu is elront,vagy elfelejt valamit,zeng a ház anyutól.

Az ilyen viselkedés köszönhető annak,hogy gyermekkorában az apja is éppen ilyen tökéletes és preciz ember volt és anyut is mindig leszidta,megverte,ha valamit nem jól csinált? Ezért teszi ő is ezt velem?

Vagy csak jót akar,hogy megtanuljak mindent mégjobban megcsinálni?

Nem üt meg sosem,de még pár évvel ezelőtt volt,hogy kaptam pofont,visszaszóltam,mert már nagyon fájt,ahogyan viselkedett velem.

2014. okt. 28. 18:10
 1/1 anonim ***** válasza:

Igen azert o is ilyen mert az apja is az volt..

az en exemnek az anyja is preciz volt mindenben,igy az exem is az volt ferfi lettere,meg a nagyanyja is...

lenyeg:

Mivel az apja is preciz volt igy o is,es elvarja hogy te is az legyen hogy mindenbol a maximumot hozd ki.. Az en anyukam is preciz de sosem kiabalt velem mert elrontottam valamit,csak elmondta hogy igy kell es nem igy.. Azt akarja hogy az o peldajat latva te is preciz legyel.... ez ellen nem tudsz nagyot mit tenni, vagy te is "tokeletes" ember leszel vagy menekulsz...

2014. okt. 28. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!