Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit csináljak a felettem lakó...

Mit csináljak a felettem lakó szomszéddal, aki folyton kiabál nemem hogy ne az erkélyen cigizzek?

Figyelt kérdés
Az illető már kicsit bosszant. Megkaptam tőle hogy dögöljek meg, fulladjak meg, stb. Ma este leszólt nekem hogy le lehet menni a ház elé is bagózni, és hogy utoljára szólt. Persze egy bátor hölgyeménnyel van dolgunk, miután elmondta a magáét bement a lakásába, nem várta meg a reakciómat. Menjek fel hozzá és üvöltsem le a fejét, hogy mégis mit képzel, vagy hagyjam és ne foglalkozzak vele?

2014. ápr. 26. 22:26
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
36%
Dobj a ládájába egy levelet, hogy nyugodtan kiabálhat de az a te lakásod és azt csinálsz benne amit akar. Nyugodtan feljelenthet de semmit nem fog vele elérni. Vagy pedig hagyd a fenébe, hallgasd végig aztán csinálj mindent tovább ahogy szoktál. Addig oké míg nem állít meg az utcán vagy lépcsőházban.
2014. ápr. 26. 22:29
 2/21 anonim ***** válasza:
37%
Hagyd figyelmen kívül, pattoghat akárhogy, nem tehet semmit. Max ha albérletben vagy, és szól a tulajnak, az már gázos szitu, de ha tiéd a lakás, akkor tökmindegy. Pattogjon csak, majd megunja.
2014. ápr. 26. 22:30
 3/21 A kérdező kommentje:
Enyém a lakás úgyhogy ez nem probléma.
2014. ápr. 26. 22:34
 4/21 anonim ***** válasza:
39%

Akkor meg pattoghat, mint a pöttyöslabda, nem szólhat bele.

Én tuti a pofájába röhögnék, és közölném vele, hogy csak lefárasztja magát a sok ordítozástól, de te most mész, és rágyújtasz

2014. ápr. 26. 22:37
 5/21 anonim ***** válasza:
76%

Menj le az utcára vagy be a lakásba. A probléma az, hogy ő valószínűleg csakugyan fulladozik a cigarettádtól. Én is fuldoklom a saját lakásomban azért, mert alattam dohányoznak. Gondosan behúzzák az erkélyajtót, hogy a saját lakásuk ne legyen büdös, de az enyémben meg csak csukott erkélyajtó mögött lehet levegőt kapni. Úgyhogy nem az a kérdés, hogy te mit csinálj vele, hanem hogy ő mit csináljon veled, hogy levegőt tudjon venni. Nézd ezt az oldalát is.

Gondolom, jól le leszek pontozva, hajrá.

2014. ápr. 26. 22:48
 6/21 A kérdező kommentje:
Kötve hiszem hogy fulladozik a cigarettámtól, mivel a délután folyamán 3-tól este 10-ig összesen 3 szál cigit szívok el, így nem hiszem hogy ezzel túl nagy sérelmet okoznék neki, egyébként meg az én lakásomban ha én úgy gondolom hogy dohányzom, akkor dohányzom, és ebbe ő nem szólhat bele. Egyébként meg nem fogok minden egyes cigimért 3 emeletet sétálni, a lakásomban pedig nemdohányzók is élnek, akoket nem akarok kitenni a közvetlen füstnek. Ellenben nem érdekel hogy az érkélyemről szélcsendben 3 ml füst felszáll annak a nőnek az erkélyére, aki ráadásul albérlő
2014. ápr. 26. 22:56
 7/21 anonim ***** válasza:
2014. ápr. 26. 23:13
 8/21 anonim ***** válasza:
44%
Egy nagyon hasonló kérdés már volt. Esetleg tekintettel lehetnél másra is, viselkedhetnél rendesen is. Ne cigarettáz az erkélyen. S még neked áll feljebb.
2014. ápr. 26. 23:32
 9/21 A kérdező kommentje:
Szerited miért nekem áll feljebb mikor valaki meg akarja szabni nekem hogy mit csináljak és mit ne a saját lakásomban? Na? Miért? Eltaláltad, azért mert az én lakásomban jogom ban dohányozni és ezért nem fogok az utcára rohangálni. És 3 szál cigi a saját erkélyemen igazán nem a világ. Majd ha ő nem úgy kezdi hogy dögöljek meg és fulladjak meg akkor talán nem verem fejbe a péklapáttal. És tudod mit? Engem meg az zavar hogy ugat a kutyája, és hogy minden este k*rnia kell olyan 120 decibellel. Mégsem ordítok fel neki hogy vigye el a sintér a kutyád és hogy ne k*rjál öreg. Most vulgáris voltam, bocsánat
2014. ápr. 26. 23:57
 10/21 anonim ***** válasza:
60%
Próbáld neki elmagyarázni, hogy a dohányosok már csak ilyen önzőek, nem érdeklik a mások problémája, ha rádjön a tízperc.
2014. ápr. 27. 05:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!