Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit csináljak a felettem lakó...

Mit csináljak a felettem lakó szomszéddal, aki folyton kiabál nemem hogy ne az erkélyen cigizzek?

Figyelt kérdés
Az illető már kicsit bosszant. Megkaptam tőle hogy dögöljek meg, fulladjak meg, stb. Ma este leszólt nekem hogy le lehet menni a ház elé is bagózni, és hogy utoljára szólt. Persze egy bátor hölgyeménnyel van dolgunk, miután elmondta a magáét bement a lakásába, nem várta meg a reakciómat. Menjek fel hozzá és üvöltsem le a fejét, hogy mégis mit képzel, vagy hagyjam és ne foglalkozzak vele?

2014. ápr. 26. 22:26
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező! Te is éppen megszabted szerencsétlen nem dohányzó lakónak, hogy mit csináljon a saját lakásában! észrevetted? Passzív dohányzásra kényszeríted. Kit érdekel, hogy a saját egészségedet, szervezetedet nem tartod semmire, és károsítod, de hogy jössz ahhoz, hogy csak azért károsítod a másikat, mert a törvény még nem szabályozz? Ezzel toltok ki legjobban a kulturált dohányos társaitokkal, akik tekintettel vannak a nemdohányzókra, ugyanis az ilyen pofátlan bunkók miatt hoznak egyre súlyosabb törvényeket a nemdohányzók védelmében. Kápíse?
2018. szept. 5. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!