Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit csináljak a felettem lakó...

Mit csináljak a felettem lakó szomszéddal, aki folyton kiabál nemem hogy ne az erkélyen cigizzek?

Figyelt kérdés
Az illető már kicsit bosszant. Megkaptam tőle hogy dögöljek meg, fulladjak meg, stb. Ma este leszólt nekem hogy le lehet menni a ház elé is bagózni, és hogy utoljára szólt. Persze egy bátor hölgyeménnyel van dolgunk, miután elmondta a magáét bement a lakásába, nem várta meg a reakciómat. Menjek fel hozzá és üvöltsem le a fejét, hogy mégis mit képzel, vagy hagyjam és ne foglalkozzak vele?

2014. ápr. 26. 22:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
41%

ne foglalkozz vele, ha a saját lakásod akkor a teraszodon nem csak dohányozhatsz hanem oda is sz×rhatsz

ha neki nem tetszik költözzön el vagy ne vegyen levegőt

2014. ápr. 27. 13:12
 12/21 anonim ***** válasza:
57%
En tuti megmondanam neki a magamet, kutyastul-mindenestul. Ha meg tovabbra is pofazik, megmondanam hogy legkozelebb az ajtaja ele megyek cigizni ha nem tetszik az erkelyes valtozat.
2014. ápr. 28. 12:31
 13/21 anonim ***** válasza:
46%
Hihetelen, hogy mostanában a sok antinikotinista f asz hogyan el van szállva magától, nehogy rákot kapjon fél köbcenti füsttől... Örülhet, hogy nem mellettem lakik, én két dobozzal is befüstölnék a köcsögnek.
2014. ápr. 29. 13:55
 14/21 anonim ***** válasza:
45%

Sajátságos, hogy a bunkóságot szorgalmazó válaszok kaptak magasabb értékelést, az emberibbek lettek lehúzva.

Magyarország, én így nem szeretlek! :-(

2014. ápr. 29. 14:39
 15/21 anonim ***** válasza:
46%
Igazat adok a 13-asnak. Manapság a nemdohányosok már bunkóbbak mint a dohányosok. Épp eléggé kiszekáltak már bennünket mindenhonnan. De, hogy még a saját erkélyemen se cigizhessek! Agyrém! Minél kevesebb helyen gyújthatunk rá, annál jobban b..szogatnak bennünket! Örülök, hogy ez a legnagyobb gondjuk. Bekaphatják!
2014. máj. 2. 07:56
 16/21 anonim ***** válasza:
63%

Hogy én is felgyújtanám a dohányzókat.

Kiteszem a ruhát szárad és bagószagú lesz??? Hát mennyenek már.

2015. márc. 8. 17:39
 17/21 anonim ***** válasza:
* száradni
2015. márc. 8. 17:40
 18/21 A kérdező kommentje:
Én meg a te igényes fajtádat gyújtanám fel kedves utolsó. Már sehol sem lehet cigizni és még a lakásomban is meg akarják tiltani? Menj a jó k*************************
2015. márc. 16. 17:24
 19/21 anonim válasza:
100%
Nálunk is volt a házban egy faszi, aki kinn dohányzott az erkélyén - mondjuk az örökké - és mi vagyis több szomszéd felette összefogtunk és ügyvédet fogadtunk majd kapott egy szép felszólítást, hogy amennyiben nem hagyja abba úgy birtokvédelmet fogunk kérni a helyi jegyzőtől ugyanis az összes cigifüst bement a lakásokba felette ill. az összes kiteritett ruha bűzlött a bagószagtól. Gyakorlatilag nem lehetett ablakot nyitni, ráadásul emellé a rossz szokása mellé örökké a mobilján pofázott hangosan, úgyh ki is csináltuk az ürgét és el is költözött.
2016. júl. 1. 01:04
 20/21 anonim ***** válasza:
72%

"nem fogok minden egyes cigimért 3 emeletet sétálni"

Igazad is van. 3 emelet nagyon megterhelő 😁

Csak ne sírj, hogy bánt a csúnya néni mert össze büdösíted a lakását, a sajátod meg véded.

(én 5. Emeletről megyek le, mert nem vagyok paraszt)

2016. aug. 21. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!