Szenteste külön?
Párommal pár hónapja szétmentünk, nem részletezném a dolgokat, van egy közös gyermekünk akinek idén lesz az első karácsonya.
Kértem a volt páromat hogy a Szentestét had töltsem velük, mert nem szeretném a fiam első Szentestéjét kihagyni.
Azt mondta hogy nem akarja hogy velük legyek, meg amúgy is az anyjánál lesz és karácsony második napján jöhet hozzám. Szerintetek ez a korrekt hozzáállás?
Szerintem teljesen normális, ahogy elképzeled, remélem, belemegy az anyuka is. Ha akarja, simán megoldhatja, egyszerűen csak korán kell kezdeni az estét. Du. 4-kor már teljesen sötét van, megvan a hangulat a feldíszített, kivilágított fa látványához is, 5-kor már ott se vagy, nyugodtan megvacsorázhatnak nélküled.
Ahogy fentebb írták, lehet, hogy a pici nem fog rá emlékezni, de te igen, és ez is nagyon fontos. Másrészt készülnek közös képek is bizonyára, ezeket nagyobb korában a kisfiad is látni fogja, és biztos örülni fog, hogy már akkor is vele voltál és szeretgetted. :)
Engem biztosan nagyon lepontoznak majd az emberek, de nem érdekel.
Mindenki meg van lőve a szentestével, mintha attól függene a szeretet ereje!
Hát én meg azt mondom, legyen Neked szent minden este, amit a Fiaddal töltessz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!