Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Meleg vagyok. Hogy mondjam el...

Meleg vagyok. Hogy mondjam el anyámnak?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, 1 hónapja együtt vagyunk a "párommal", ő elmondta az anyjának, én még nem.

Elég bátortalan vagyok, és kevésbé jó a kapcsolatom vele.

Hogy/mikor mondjam el neki?

2014. nov. 28. 19:36
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Őszintén, lássa rajtad hogy valóban őszintén beszélsz vele, és higgadtan. Ez a legjobb amit tudsz tenni :) sok szerencsét :)
2014. nov. 29. 00:58
 22/24 anonim ***** válasza:
26%

Hmm... no figyelj ide:

- Anyu! Tudod, mit mondott Leonardo da Vinci?

- Mit?

- Ööö nem fontos, mert homokos vagyok. Van valami kaja?

2014. nov. 29. 04:57
 23/24 anonim válasza:

A következőkben elmondom velem mi történt mikor elmondtam hogy meleg vagyok.

Szóval első sorban nekem jó kapcsolatom volt anyummal és mikor legelőször rákérdezett hogy miért nincs barátnőm akkor csak félrebeszéltem és mondtam hogy nincs itt az ideje, de mikor rádöbbent hogy meleg vagyok egyenesen megkérdezte hogy az vagyok-e és én igennel válaszoltam legalább 3 órát sírt, de szerencsére elfogadott és nem is tartottam tőle hogy nem fogad el, bár azóta mióta elmondtam nem téma itthon az hogy én meleg vagyok. 18/f

2014. nov. 30. 10:19
 24/24 anonim válasza:
mondd el neki egyszerűen, te ilyen vagy és ő nem fog megváltoztatni, a szülőknek el kell fogadni a gyereküket amilyen, lehet hogy még messze nem vagyok szülő, de azért tudom ezt
2015. júl. 23. 08:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!