Meleg vagyok. Hogy mondjam el anyámnak?
17 éves vagyok, 1 hónapja együtt vagyunk a "párommal", ő elmondta az anyjának, én még nem.
Elég bátortalan vagyok, és kevésbé jó a kapcsolatom vele.
Hogy/mikor mondjam el neki?
Senki sem fog örülni neki, aki eddig a hetero mesék bűvkörében ringatta magát.
De majd megszokja, nem lesz neki más választása.
Feltéve hogy elég rendes és értelmes.
És a fenti könyvben mondom sok hasznos gondolatot találsz.
De én nem ismerem, más se, ezt neked kell eldöntened józanul és értelmesen, hogy el mondhatod e neki vagy sem.
Mert az önmagában még nem elég indok, hogy szívesen elmondanád neki. Oké, ha normális emberként, normális szülőként fogadja.
De ha még sem? Ismétlem: te ismered!
Ez lenne a legtermészetesebb dolog hogy elmondod neki és elmondhatod neki, egy normális családban egy normális szülőnek.
Ha nem érti meg, akkor neki van szüksége pszichiátriai segítségre, nem neked.
De nem tudom, milyenek a szüleid!
Halottam egy erdélyi fiú esetét is, ő is úgy érezte, hogy el kell mondania. Rosszul tette. Olyan senkiházi degenerált szülei voltak neki, hogy egyből kitagadták és elkergették otthonról. Átjött Magyarországra, és a hóesés közepette az Erzsébet hídon zokogva azon jártak a gondoltai, hogy öngyilkos lesz.
És igen nagy szerencséjére, arra jött egy kisgyermekes házas pár, akik megkérdezték tőle, hogy miért sír, és ők mentették meg az életét, és segítettek neki aztán Pesten egyenesbe jönni.
De ilyen és őszinte jótevőkre se számíts, mert az ilyen sajnos nagyon ritka.
Vagy:
Anya, nézd meg a homlokom..nem meleg egy kicsit?
(megnézi, mondja, hogy nem)
Anya, ha a homlokom nem is meleg, attól én még az vagyok.
15-16-os, bunkó vagy.
Kérdező, én bátorítalak, bár te ismered az anyukádat.
És miért ne lehetne gyereke, csak mert meleg? Kimegy külföldre, és béranyát fogad. Mesterséges megtermékenyítéssel megoldják ő és egy nő. Örökbe fogad egy kicsit a párjával. A párja később coming put-olt, és már van gyereke.
Kérdező, veled vagyok. :)
Kedves 8-as.
Örülj neki,hogy tudod mit akarsz. Nekem is van egy barátom,aki mesélte,hogy óvodában már a fiúkért volt oda.
DE.. olyan is van,akire egy meleg fiú szinte rádumálta magát(23éves),és bemagyarázta a gyereknek,hogy ő biztos meleg,mert még soha nem volt barátnője(16éves fiúról van szó).. a fiú elhitte magáról,hogy nem hetero,és az ismerősöm(23) behálózta,úgymond attól a perctől fogva jártak... az első "együttlétig",mikor is a kissrác elsírta magát,hogy ez neki nem megy..
azóta pszichológushoz jár,hogy feldolgozza az eseményeket.. (most 18)
és lásd be te is.. a mai "divat" elég fura... sose lehet tudni,hogy valaki igazán kisgyermek kora ótameleg,vagy csak tinikorába nem "változik" meg a véleménye,és lesz biszex,esetleg meleg..
Senki nem írta,hogy ez betegség,és azt se,hogy talán előítéleteim vannak ezzel kapcsolatban.. A legjobb barátom egy meleg fiú,vele rengeteget beszélgetek ezekről a dolgokról.. csak,hogy tudd,konkrétan utálja magát érte,és azt mondogatja nekem,hogy ez TERMÉSZETELLENES,és ő gyereket akar,de nem tud lánnyal együtt lenni,mert fikarcnyit se érdekli. Tök lelkibeteg tőle.. Vele mit kezdenél? Szívesen megadom az elérhetőségét..
Utolsó, vannak emberek akik olyan típusúak, hogy a legdurvább dolgokra rá lehet beszélni őket, főleg kamaszkorban. Ez nem igazán a melegségről szól. Szex helyett arra is rábeszélhette volna, hogy drogozzon, vagy ugorjon le az emeletről... El nem tudod képzelni mire ráveszik az embereket csak annyi kell hozzá ez a két személyiségtípus találkozzon (akit bármire rá lehet venni meg akinek ilyen meggyőző ereje van). Átlagos lelkületű embert nem fognak rábreszélni ilyen mértékben arra, hogy ő meleg ha igazából nem az. Plusz a kérdező nem említette, hogy őt bármire is rábeszélték volna, szóval nem hiszem, hogy ettől kell félni.
A barátodnak meg lehet szintén el kellene menni pszichológushoz, mert nem normális hogy ennyire utálja magát, ez szintén nem a melegséről szól. Melegek még az állatok között is vannak, ezt nyugodtan megmondhatod neki, úgy ahogy az emberek között is, mióta világ a világ. Ha annyira természetellenes lenne, akkor nem maradt volna fent ilyen sokáig. Mint ahogy régen azt kergették tűzzel vassal aki balkezes volt, ma meg már röhögünk, hogy az semmiség. Meg a kék szem is csak mutáció. Vannak ilyen dolgok, amik senkinek sem ártanak csupán eltérnek a szokásostól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!