Miért csak engem piszkálnak az unokával?
3-asnak!
Nemhogy a gondolattól,de még a nagymama szótól is kirázott a hideg anno,ha szó volt unokáról! Határozottan tiltakoztam a nagymamaság ellen és a lányomnak is mondtam,hogy nagyon ráér ezzel a dologgal!
De hiába a szép szó csak mamát csinált belőlem két éve és a mindenem az unokám,a szemem fénye,az én csillagos virágszálam!Megyek érte a bölcsibe,viszem játszótérre,ő a fénysugár a szürke hétköznapokban!Amikor rohan felém és kiabál,hogy "mama",na az mindennél csodálatosabb érzés!
Ergo nem lehet előre tudni a hozzáállásból,hogy milyen nagyszülő lesz valaki!
De, pont azért, mert nő vagy, és tudsz szülni! Sajnos egy idő (x év után) a szülők már egyfajta szülőcsatornaként tekintenek a lányukra, ami szerintem szánalmas.
Mondd meg nekik, hogy hagyjanak ezzel békén, és cs.szegessék inkább a 29 éves bátyádat. Egy időben engem is (25 vagyok) nógatott apa, mikor lesz már barátod, mikor jön az unoka - én meg közöltem vele, hogy ha ÉN (mi) akarom, és szakadjon le a témáról. 3-4x-re megértette. :)
amúgy én azt nem értem, h ha még barátja sincs, akkor meg aztán végképp értelmetlen ezzel piszkálni.
de az még jobb, amikor távolabbi rokonok meg ismerősök kezdik el sürgetni a dolgot.
a fő gond az, h a legtöbb szülő azt hiszi, filmet forgat a gyerekéről, és ő a rendező, ezért instruálja, vagy inkább cseszegeti.
én nemrég egy rokonnak mondtam meg, h talán nem kéne megmondani,h mikor mit csináljak meg hova menjek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!