Vannak itt olyan 18-19 éves illetve a 20-as éveikben járók akiket gyakran piszkálnak a szülei az unokával?
hátdrága tezsvírem nekem mán van 4 pujám, 2-1-1 külön bulákból....
üdv lakatos nintendo 16f
Nem, már elfogadták, hogy nem lesz unokájuk tőlem. :D
29/N
19 évesen ezt már bőven el lehet dönteni am ez tényleg jobb h tod magadról mert így inkább nem mész bele abba amibe nem kéne.
De itt is kijön h milyen toleránsak egyesek úgye ha nem állsz be a sorba már rögtön támadnak h agyilag 14 éves, meg majd úgy is meggondolod magad... stb
Szánalmasak vagytok komolyan.
Most ha nem akar nem akar mi közötök hozzá a saját életével mindenikek joga van azt kezdeni amit ő akar.
És se röhögök a nagycsaládos ismerőseimen h szegény bolondok csak a Balcsira járnak nyaralni míg én évente külföldre, moziba nem voltak 5-6 éve.
Mindenből mindig a legolcsóbbat veszik mert a prémium cuccokat már nem engedhetik meg maguknak. Pl Carte d'or, Starbucks, 140-es led tv, HTC One Max...
De ez az ö életük nem az enyém.
Ha nekik család kell hajrá, ha meg más nem akar gyereket hagyátok már békén.
És igen engem is nyaggatott az apám anno h mikor lesz már unokám, de már a körülmények miatt nem érdekes.
Anyám meg nagyon toleráns ember ő azt mondja az én életem és úgy alakítom ahogy én akarom.
Nekem meg nem kell gyerek.
25 F
előző, nem támadtuk, ne legyen kölke, ki a fst érdekel?
Az, hogy az gyerek "sok pénz" meg hogy összeméred, mit tudsz venni, az a SZEMLÉLET, ami infantilis. A bulizás is sokba kerül, de nem azért van a gyerek, hogy ezeket a zseniális fiatalemberektől elvegye. Az ember értéke végtelen, ezért nem összemérhető mindenféle véges értékű cuccal.
Hangsúlyozom, NEM BAJ, hogy nem lesz kölkötök - sőt! Ilyen szemlélettel jobb is ha nincs.
Borzalmas túlnépesedés van az egész világon! ! !
Olyannak aki a bulizást, cuccokat jobban értékeli, mint egy másik embert, aki megjelenik a Földön, az inkább ne hozzon a Földre le új életet.
Világos? ( az aki nem toleráns,most dühödten lepontoz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!