Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Segítség! Miért ilyenek velem...

Segítség! Miért ilyenek velem a szüleim?

Figyelt kérdés

Folyamatosan piszkálnak,bántanak,semmit sem engednek meg..bővebben kifejtve: Nevelőapám állandóan ordítozik velem,le gy*kerez,le ny*morékoz,olyanokat mond hogy összetöri a telefonom meg elveszi holott semmi oka nem lenne rá és egyébként nem is tőlük kaptam ezt a telefont hanem a barátomtól...Anyám is állandóan ordítozik velem,ő meg is üt ha úgy tartja kedve,le r*bancoz,azt mondja hogy egy kupac sz*rt se érek,szerinte semmit nem lehet rámbízni pedig mindig mindent megcsinálok,mindenbe segítek nekí ! Nem engednek sehova,barátomnál is ugy alszok ott hétvégente hogy nem megyek haza pénteken iskola után hanem egyböl a barátomhoz megyek(barátommal már 3éve együtt vagyunk) szóval nem értem hogy mi bajuk van a barátommal..ő is mindenben segít...le jön fát vágni meg bepakolni a fát a garázsba meg a kazánházba segít mindenben amibe kell..én is segítek mindig ennek ellenére úgy bánnak velem mint a kutyával sőt még a kutyával is jobban bánnak..nem értem hogy miért csinálják ezt ! Bármit csinálok én vagyok a rossz ha segítek akkor az a baj ha meg nem akkor az ! Olyanokat mond hogy agyonüt meg beleveri a fejemet az asztalba pedig én tényleg nem adok erre okot ! Nyáron leszek 18 tudom már nem sok idő de nem bírom ki addig ! Mit csináljak ?

17/L

2014. nov. 23. 10:35
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm szépen a válaszokat ! Kedden költözök a barátomhoz ! :)
2014. nov. 23. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!