Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Segítség! Miért ilyenek velem...

Segítség! Miért ilyenek velem a szüleim?

Figyelt kérdés

Folyamatosan piszkálnak,bántanak,semmit sem engednek meg..bővebben kifejtve: Nevelőapám állandóan ordítozik velem,le gy*kerez,le ny*morékoz,olyanokat mond hogy összetöri a telefonom meg elveszi holott semmi oka nem lenne rá és egyébként nem is tőlük kaptam ezt a telefont hanem a barátomtól...Anyám is állandóan ordítozik velem,ő meg is üt ha úgy tartja kedve,le r*bancoz,azt mondja hogy egy kupac sz*rt se érek,szerinte semmit nem lehet rámbízni pedig mindig mindent megcsinálok,mindenbe segítek nekí ! Nem engednek sehova,barátomnál is ugy alszok ott hétvégente hogy nem megyek haza pénteken iskola után hanem egyböl a barátomhoz megyek(barátommal már 3éve együtt vagyunk) szóval nem értem hogy mi bajuk van a barátommal..ő is mindenben segít...le jön fát vágni meg bepakolni a fát a garázsba meg a kazánházba segít mindenben amibe kell..én is segítek mindig ennek ellenére úgy bánnak velem mint a kutyával sőt még a kutyával is jobban bánnak..nem értem hogy miért csinálják ezt ! Bármit csinálok én vagyok a rossz ha segítek akkor az a baj ha meg nem akkor az ! Olyanokat mond hogy agyonüt meg beleveri a fejemet az asztalba pedig én tényleg nem adok erre okot ! Nyáron leszek 18 tudom már nem sok idő de nem bírom ki addig ! Mit csináljak ?

17/L

2014. nov. 23. 10:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
43%
Ha ilyen helyzetben lennék akkor én elmennék otthonról :/
2014. nov. 23. 10:51
 2/11 anonim ***** válasza:
31%
Ez az érem egyik oldala. Szeretnénk látni a másikat is.
2014. nov. 23. 10:59
 3/11 A kérdező kommentje:
1.válaszoló : legszivesebben én is elmennék itthonról de akkor azt mondja hogy azt próbáljam meg meg hogy akkor nagyon megver és hogy hazahozat rendőrökkel !
2014. nov. 23. 11:01
 4/11 anonim ***** válasza:
Várd ki a 18 éves kort. Utána már nem csinálhat semmit.
2014. nov. 23. 11:05
 5/11 A kérdező kommentje:

2.válaszoló : Ott írom hogy mindenben segítek amiben csak kell,a barátom is segít mindenben..és ennek ellenére is ilyenek velem !

Azt kihagytam hogy semmi ruhát nem vesz nekem a gyerektartást és a családit felveszi és egy forintot se látok egyikböl se..elkölti magára ! Neki csizmája van meg nike cipője meg ilyenek nekem meg semmi..ösztöndijamból iveszek magamnak ruhát meg cipőt meg a barátom szokott még venni nekem cuccokat !

2014. nov. 23. 11:09
 6/11 A kérdező kommentje:
3.válaszoló: Addig nem hiszem hogy kibírom ezt már de ahogy írtad sajnos muszály lesz kibirnom :(
2014. nov. 23. 11:11
 7/11 anonim válasza:
18eves kortol szabad allampolgar vagy nem kotelezhetnek meg a sajat szuleid sem arra hogy maradj naluk egyedul a te dontesed hova koltozol es kivel mikor hol mit csinalsz ha rendoroket kuld rad a rendorok majd jol elkildik a busba a szuleid amiert foloslegesen kihivtak oket mert nem csinalhatnak az ellen semmit hogy hol laksz meg a rendorok sem 18eves kortol,ha meg megprobal megutni akkor is a torveny melletted all, tehat 18 utan barmikor ugrakelhetsz.
2014. nov. 23. 11:13
 8/11 A kérdező kommentje:
4.válaszoló: Tudom csak az a baj hogy 7hónap mulva leszek csak 18 és már nem bírom ki azt a 7hónapot !
2014. nov. 23. 11:46
 9/11 anonim ***** válasza:
Figyelj ha eddig kibírtad akkor menni fog az a 7 hónap is .Amúgy meg lázadjál legyél minnél kevesebbet otthon ne segítsél semmit mert szerintem itt az a baj hogy a közelükbe sokat vagy. Szerezz fiúismerősöket ha tudsz és fenyítsd be őket. Ha lehetne tanulj önvédelmi ütéseket.Bár ne akkor alkalmazd ha ketten vannak. Csak anyád ellen ha betámad és egyedül van és aludj barátodnál többször. Nincsen több ötletem. Apukád más rokon aki meg tudna védeni?
2014. nov. 23. 12:43
 10/11 anonim ***** válasza:

a szüleid primitívek, ahogy a legtöbb szülő is. sajnos mást nem nagyon tudsz csinálni, mint megvárni, h 18 legyél, és elköltözni, rokonhoz, kollégiumba stb. Az a baj, h az olyan sötét emberek, mint a szüleid, nem nagyon szoktak megváltozni.

Azzal meg ne foglalkozz, h itt néhányan miket írnak, a legtöbb ember egyszerű és buta, automatikusan a szülők pártját fogják sokszor, vagy annak tudják be az egészet, h tini vagy.

2014. nov. 23. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!