Miért nem hisz nekem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!!!

Lényeg az hogy ma elaludtam és fél 10-kor keltem fel így nem mentem ma be a suliba...ez a kisebb gond :)

Elmondtam anyának és teljesen ki volt akadva...fejemhez vágta hogy biztos iskola kerülő vagyok meg csak nem volt kedvem bemenni ma a suliba és ezért maradtam itthon. Pedig csak egy szimpla elalvás okozta a problémát...

Amin még kivagyok akadva hogy mikor hazajött a tesóm akkor elkezdte halkan faggatni hogy reggel felvoltam-e kelve meg hogy tud-e valamit az én itthon maradásomról...ami csak egy elalvás volt de oké :/

Nem tudom mi a baja az anyámnak...most komolyan ennyire komolyan kell venni ezt vagy ez más családban hogy van???

2014. nov. 19. 17:10
 1/9 anonim válasza:
Mikor mondtad el anyukádnak? Amikor felébredtél vagy később?
2014. nov. 19. 17:13
 2/9 anonim ***** válasza:
93%

1. Attól, hogy elaludtál, nem lett volna szabad kihagyni az egész napot. Igen, elkésel az első két, maximum három óráról, de ez még mindig kisebb rossz.

2. Ha most rálegyint, ki tudja, mikor játszod el ezt újra. És hányszor.

Igen, most kell ennyire komolyan venni a dolgot, különben rá találsz szokni. Elalvás vagy se, konkrétan ellógtál egy napot. Én se dicsértelek volna meg érte.

2014. nov. 19. 17:13
 3/9 anonim ***** válasza:
93%
A gyerek munkahelye az iskola. Nem mentél be. Komolyabb munkahelyen másnap már nincs hová bemenned. Nem vagy már gyerek, ideje felelősséget vállalnod. Amikor felébredsz és rájössz, hogy gáz van, összekapod magad és berohansz és ELNÉZÉST KÉRSZ A KÉSÉSÉRT! Mert a normális ember így cselekszik és nem otthon tv-zik, utána meg még neki áll feljebb, ha számonkérik rajta, hogy egy naplopó.
2014. nov. 19. 17:17
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem elhiszi, hogy elaludtál, csak azt nem tudja elhinni, hogy szerinted ez nem nagy ügy. Többet nézett ki belőled, ennyi az egész. Majd megemészti, hogy túl nagyok voltak az elvárásai!
2014. nov. 19. 17:19
 5/9 A kérdező kommentje:
Ebben a tanévben még 1 napot sem hiányoztam..szóval nem voltam beteg meg semmi sem. Megérteném ha minden második héten otthon maradnék valamiért de semmi ilyen nem volt. Anyum azt hiszi hogy sántikálok valamiben...hihetetlen,én csak nevettem rajta
2014. nov. 19. 17:22
 6/9 anonim ***** válasza:
62%

Miért nem mentél be? Igenis be kellett volna menned.

És ha nem hiszi el, akkor mi van? Állíts be két ébresztőt a telefonodon, máskor nem alszol el.

2014. nov. 19. 17:22
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

4. Ha azt hiszed, hogy a tanárod szigorú, csak várj, majd meglátod, milyen lesz a főnököd.

................

6. Ha elcsesztél valamit, az nem a szüleid vagy a környezeted hibája, tehát ne nyavalyogj rajta, hanem tanulj belőle!

a többi itt:

[link]

2014. nov. 19. 17:25
 8/9 anonim ***** válasza:
41%

szerintem se a világ vége hogy nem mentél be. bár én bementem volna amint felkelek.

a beléd vetett bizalom teljes hiánya pedig látszik..

nekem amikor tényleg beteg voltam, lázam volt stb akkor mindig faggattak hogy írok -e valamiből, nem e direkt betegedtem meg..

szóval ne addódj másnál is ilyenek

igazolásod hogy lesz?

legközelebb menj be, ha csak nem messze laksz a sulitól, és mire odaérnél már fordulhatnál vissza

2014. nov. 19. 18:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Ne reagáld túl. Szerintem anyád csak kiakadt. Szerintem egy ilyen dolog még nem a világ vége főleg ha könnyen tudtok szerezni igazolást vagy van szülői igazolás. Ez szülői hülyeség amúgy én volt hogy betegen is mentem suliba mert nem volt magas lázam meg nem fostam meg ilyenek.Egyszer volt hogy lógtam szándékosan és kiderült nálunk is volt balhé belőle persze érthető is.Másrészt gondolom aggódik anyud a következményektől mert mivan ha mégse mondassz igazat és direkt csináltad. Abban az esetben ugyanis súlyos a probléma. De majd megnyugszik és beszéljétek meg mondjuk hogy felhív telefonon és úgy kelt. Elaludni ugyanis sikerülhet mindenkinek de meg kell szokni h ezt kiküszöböljük.
2014. nov. 23. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!