Miért nem hisz nekem?
Sziasztok!!!
Lényeg az hogy ma elaludtam és fél 10-kor keltem fel így nem mentem ma be a suliba...ez a kisebb gond :)
Elmondtam anyának és teljesen ki volt akadva...fejemhez vágta hogy biztos iskola kerülő vagyok meg csak nem volt kedvem bemenni ma a suliba és ezért maradtam itthon. Pedig csak egy szimpla elalvás okozta a problémát...
Amin még kivagyok akadva hogy mikor hazajött a tesóm akkor elkezdte halkan faggatni hogy reggel felvoltam-e kelve meg hogy tud-e valamit az én itthon maradásomról...ami csak egy elalvás volt de oké :/
Nem tudom mi a baja az anyámnak...most komolyan ennyire komolyan kell venni ezt vagy ez más családban hogy van???
1. Attól, hogy elaludtál, nem lett volna szabad kihagyni az egész napot. Igen, elkésel az első két, maximum három óráról, de ez még mindig kisebb rossz.
2. Ha most rálegyint, ki tudja, mikor játszod el ezt újra. És hányszor.
Igen, most kell ennyire komolyan venni a dolgot, különben rá találsz szokni. Elalvás vagy se, konkrétan ellógtál egy napot. Én se dicsértelek volna meg érte.
Miért nem mentél be? Igenis be kellett volna menned.
És ha nem hiszi el, akkor mi van? Állíts be két ébresztőt a telefonodon, máskor nem alszol el.
4. Ha azt hiszed, hogy a tanárod szigorú, csak várj, majd meglátod, milyen lesz a főnököd.
................
6. Ha elcsesztél valamit, az nem a szüleid vagy a környezeted hibája, tehát ne nyavalyogj rajta, hanem tanulj belőle!
a többi itt:
szerintem se a világ vége hogy nem mentél be. bár én bementem volna amint felkelek.
a beléd vetett bizalom teljes hiánya pedig látszik..
nekem amikor tényleg beteg voltam, lázam volt stb akkor mindig faggattak hogy írok -e valamiből, nem e direkt betegedtem meg..
szóval ne addódj másnál is ilyenek
igazolásod hogy lesz?
legközelebb menj be, ha csak nem messze laksz a sulitól, és mire odaérnél már fordulhatnál vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!