Anyám megőrült! Azt hiszi, hogy koplalok. Mit tegyek?
Annak ellenére, hogy nem koplalsz nem ártana elmenni az orvoshoz ezzel a problémával. Nem valami jó jel, ha fel van puffadva a hasad.
Ez a reflux milyen gyakran szokott előjönni?
Orvos nem mondta, hogy fel lenne, csak néha úgy érzem, hogy kicsit ki van... hát, olyan, mintha kitolnám egy kicsit és anyának még nem tűnt fel, lehet, hogy csak én reaqgálom túl, nem lepődnék meg rajta.
Naponta-kétnaponta legalább fáj, de ezzel voltunk már orvosnál, gyógyszer mellett kábé elmúlik, de nem teljesen.
gondolom 13-14 eves lehetsz.... Anyukad azert mondta hogy "koplalsz" mert fejlodesben vagy,ilyenkor kell enni,nm szabad koplalni,csak felt.. nekem is van olyan hogy nem vagyok ehes reggel es nem eszek... De ha nem eszek az a baj ha kicsit tobbet eszem az a baj pedig 18 vagyok :D
Neki is van,es volt biztos hogy nem ehes es nem eszik vacsorat,vagy reggelit.. mindenkinel elofordul,de viszont ne fekudj le teljesen vacsi nelkul,legalabb egy almat,vagy valami konnyebbet egyel... Anyukad helyeben inkabb aggodnek hogy miert nem eszel,tan beteg vagy,vagy influenza?!........ jajj sok szulo megvan mostansag bolondulva eskuszom
Szedd ki a tányérra az étel mennyiségét, jól oszlasd, terítsd el, hogy soknak látszódjon. Szerezz csokis vagy akármilyen üres papírt és dobd abba a kukába ahol anyukád látja, és ha megkérdezi, mond h te etted meg.
Mond h nem vagy éhes, mert már ettél a suliban, büfében, menzán stb.
De remélem tényleg nem vagy vagy leszel anorexiás, mert akkor anyud kiakadása jogos. Próbálj meg azért enni valamit, lehet h attól fáj a gyomrod hogy tényleg éhes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!