Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem hisz nekem anyukám?

Miért nem hisz nekem anyukám?

Figyelt kérdés
Elmeséltem anyukámnak, hogy kik, mikor és hogyan molesztáltak, de nem hisz nekem. Azt mondta, hogy csak kitaláltam és ne hazudjak. Ennyire hihetetlen lenne? Vagy mi az ika annak, hogy nem hisz nekem?
2014. júl. 22. 10:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért, kik, mikor és hogyan molesztáltak?
2014. júl. 22. 10:19
 2/6 anonim ***** válasza:
91%

Tulságosan fájdalmas neki elhinni, hogy tényleg megtörtént, és ő nem vette észre..

A saját bűntudata miatt,egyszerűbb azt mondani, hogy biztosan hazudsz, kevésbé fájdalmas, és ebben reménykedik

Sajnos van ez így, és pont emiatt nem merik elmondani a családnak, sőt senkinek, azok akiket molesztáltak hogy mi törtent.

Nem tudom mennyi idős vagy, és mennyire sikerült feldolgozni, és van-e vagy volt-e már lehetőséged segítséget kérni anyukádon kívül de tedd meg.

Remelem ezek ellenére fogsz tudni teljes éetet élni

2014. júl. 22. 10:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem akarja elhinni. És ez elég szomorú. De valakivel meg kell beszélned. Sajnálatos, hogy anyukád erre alkalmatlan.
2014. júl. 22. 10:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Eddig mindig őszinte voltál hozzá? Ez azért elég durva dolog, súlyos vád, nagyon butának kell lenni ahhoz, hogy valaki ilyesmit hazudjon. Ha anyukám ilyen helyzetben nem állna mellém, soha nem bocsátanám meg neki. Hagyni, hogy bántsanak? Milyen szülő az ilyen? Hogy miért nem hisz neked? Nem tudom, kényelmesebb neki, mint szembenézni a tényekkel? Ki tudja, de nem is érdekes. Fordulj a rendőrséghez, gyermekvédelemhez, bár nem írtál kort, csak tippelek, hogy még nem vagy nagykorú.
2014. júl. 22. 10:35
 5/6 A kérdező kommentje:
Az első eset 10 éves koromban történt. Nagynéném apósához vittem fel az unokáit, ők elaludtak és a pasi átölelt, ledugta a nyelvét a számba, fogdosott és utána azt mondta, hogy "gyere megmutatom, hogy kell". Ez volt az első, de a mai napig is zaklatnak, csak nem ez a vén majom, mert ő meghalt.
2014. júl. 22. 10:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Tegyel feljelentest. Sajnos eleg kemeny procedura, vizsgalat is lesz benne, de ezzel vegre lezarhatod az ugyet. (a kulso, publikus reszet) Tobbe nem fognak packazni veled, abban biztos lehetsz. Anyud lehet hogy kudarckent fogja megelni, de hagyj idot neki, amig feldolgozza. Es te is dolgozz az ugyon, ha tudsz erdemes szakemberhez kerulni (de ha feljelentest teszel, akkor fognak arrol is gondoskodni)

Sajnalom:(

2014. júl. 24. 05:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!