Meddig várjak még?

Figyelt kérdés
Ebben az évben áprilisban volt a konfirmálásom , s elég sok pénzt kaptunk (vissza-->édesapám még anno megigerte hogy konfirmalas utan meglesz a számitogep , de jott a nyar es a nagymamam. (Apu anyja)rosszul viseltuk , mellette alltunk de jott julius vege , augusztus eleje , addigra meglesz a gep (igergette)de persze csak nem lehet mert elromlott a mosogep, megcsinaltak.. Jo , ezt is megertem , akkor eltelik par het megint rakerdek hogy akkor mikor vesszuk meg a szamitogepet , megvettem a kepernyot meg az egeret ... De Isten nyugaztalja , Papám is meghalt (ez aztan betette az ajtot )gondoltam magamban nem zavarom apuekat ilyen baromsaggal (1 jo ideig)majd karacsony fele rakerdek , jon is a mai nap , eppen pakolom a fat , es mondtam a szuleimnek hogy most lesz penteken black friday az emagon , erre meg ramformedtek , es azzal alltak elo hogy nem tanulok meg hogy csak igenyeink vannak , mindennek elmondanak . Nem akarok eloskodo lenni , se anyuci meg apuci penzen megelni , de az az erdekes h van az egyik osztalytarsam , akinek a szulei sem valami penzes munkat vegeznenek , megis meglett a gep , ez a gepes tema mar egy eve megy de mindig csak "majd".S mar szegyenlek kerni penzt vagy felvetni ezt a temat , mert mar tabutema , es mindig csak nekik van igazuk a vitaban ....
2014. nov. 19. 15:31
 1/5 anonim ***** válasza:
59%

Szia!

A váráson kívül nem tudsz mit tenni. Ha lesz munkahelyed akkor majd másképp lesz. Sajnos ez az év nem rólad szólt, légy türelmes. mennyi idős vagy?

2014. nov. 19. 15:40
 2/5 A kérdező kommentje:
14/F minden fontosabb csak a gep nem , s gondoltam eladom a kepernyot meg a billentyuzetet mert ugysem vehetem hasznat gep nelkul , apum azt mondta hogy egyszer ugyis elfogynak ezek a dolgok es akkor majd meglesz a gep , de kerdeztem is hogy mikot : "majd"
2014. nov. 19. 15:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Úgy tűnik neked ez most a legfontosabb.

Édesapádnak pedig az egész háztartással kell egyensúlyoznia, és a leírásodból az jön le nekem, hogy ez az év nálatok több váratlan nagy kiadással járt sajnos, ami több "gép" árát is elvitte anyagilag. Azért nem tud és nem is akar határidőt mondani, mert egyszer már a konfirmálás utánra meg lett ígérve, csak sajnos az említett dolgok közbejöttek. Ezeket a nagy kiadásokat ki kell heverniük.

2014. nov. 19. 16:13
 4/5 anonim ***** válasza:

nincs számítogépetek a háztartásotokban egyátalán?

akkor lehet használtan kéne venni, csak kérd ki egy hozzáértő segítségét.

és hátha karácsonyra összejön, megértem hogy a számítógép már manapság létszükséglet, sulihoz is kell, számlák intézéséhez, stb. próbáljatok egy olcsóbbat keresni és ha nem megy máshoz, minden hónapban egy perselybe kérd hogy rakja amennyit tudtok nélkülözni 1-2-3ezret is akár. és előbb utóbb összejön rá a pénz

2014. nov. 19. 16:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Sajnos megértőbbnek kell lenned.

De ahogy látom, most is valamiről írsz, tehát van valami gépetek, ugye?

2014. nov. 19. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!