Normális, hogy ezt várják tőlem?
Figyelt kérdés
Egy kétszobás panelban lakom édesanyámmal és öcsémmel. Én is és öcsém is jóval 18 fölött járunk, dolgozunk. Lánytestvérem kiházasodott Afrikába, és szülni jönne haza a férjével, hogy utána visszamenjenek Afrikába. Édesanyám kijelentette, hogy költözzek el valahova, amíg a hugomék itt vannak Magyarországon, hogy istápolgathassa őket... nekem ez azért nem esik annyira jól... szerintetek mi a normális?2014. szept. 11. 14:56
1/6 anonim válasza:
Max. annyit kérnék a saját gyerekemtől, hogy esetleg pár napig aludjon a nagymamánál, vagy valamelyik nagyon jó barátnőjénél, talán így még neki is nyugalmasabb lenne, mint otthon a felfordulásban. De semmiképp nem mondanám, hogy költözzön el, mert útban van.
2/6 A kérdező kommentje:
3 hónapról lenne szó. Igazából nem is értem, mert így felállít egy fontossági sorrendet.
2014. szept. 11. 15:07
3/6 anonim válasza:
3 hónap??? Lehet, hogy én magam költöznék el önszántamból. 5 felnőtt és egy pici baba egy kétszobás lakásban?!
Ha már kitúr a nővérem, szálljon be abba anyagilag, hogy három hónapra elköltözzek máshová.
4/6 anonim válasza:
Jó bunkó anyád van.
Én tuti, hogy elköltöznék, anyámat meg nagyon ritkán látogatnám, rövid időre.
5/6 anonim válasza:
Szerintem úgy gondolja, hogy a nővérednek nincs hova máshova menni, neked meg hátha akad egy barát, aki befogad erre az időre. Arra is gondolnia kell, hogy melyikőtök van jelenleg nagyobb szükségben, és az egyértelműen a lánytestvéred. Persze, ha gorombán tálalta a dolgokat, akkor az nem volt szép tőle. Viszont egy "értelmesen leülünk beszélgetni" dolog közben el tudom képzelni, hogy megkérjen ilyesmire - harag nélkül.
6/6 anonim válasza:
Nem, nem jogos. Keressetek addig a noverednek albérletet. Én ha elköltöznék, akkor vissza sem mennék. Kérdezd meg a fiú testveredet, nem akar e veled menni. Anyukád meg utána nezhetne hogy egyedül maradt. Nagyon bunkó dolog. Felhaboritana személy szerint, ha velem történne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!