Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy ezt várják tőlem?

Normális, hogy ezt várják tőlem?

Figyelt kérdés
Egy kétszobás panelban lakom édesanyámmal és öcsémmel. Én is és öcsém is jóval 18 fölött járunk, dolgozunk. Lánytestvérem kiházasodott Afrikába, és szülni jönne haza a férjével, hogy utána visszamenjenek Afrikába. Édesanyám kijelentette, hogy költözzek el valahova, amíg a hugomék itt vannak Magyarországon, hogy istápolgathassa őket... nekem ez azért nem esik annyira jól... szerintetek mi a normális?
2014. szept. 11. 14:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Max. annyit kérnék a saját gyerekemtől, hogy esetleg pár napig aludjon a nagymamánál, vagy valamelyik nagyon jó barátnőjénél, talán így még neki is nyugalmasabb lenne, mint otthon a felfordulásban. De semmiképp nem mondanám, hogy költözzön el, mert útban van.
2014. szept. 11. 15:01
 2/6 A kérdező kommentje:
3 hónapról lenne szó. Igazából nem is értem, mert így felállít egy fontossági sorrendet.
2014. szept. 11. 15:07
 3/6 anonim ***** válasza:

3 hónap??? Lehet, hogy én magam költöznék el önszántamból. 5 felnőtt és egy pici baba egy kétszobás lakásban?!

Ha már kitúr a nővérem, szálljon be abba anyagilag, hogy három hónapra elköltözzek máshová.

2014. szept. 11. 15:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Jó bunkó anyád van.

Én tuti, hogy elköltöznék, anyámat meg nagyon ritkán látogatnám, rövid időre.

2014. szept. 11. 15:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem úgy gondolja, hogy a nővérednek nincs hova máshova menni, neked meg hátha akad egy barát, aki befogad erre az időre. Arra is gondolnia kell, hogy melyikőtök van jelenleg nagyobb szükségben, és az egyértelműen a lánytestvéred. Persze, ha gorombán tálalta a dolgokat, akkor az nem volt szép tőle. Viszont egy "értelmesen leülünk beszélgetni" dolog közben el tudom képzelni, hogy megkérjen ilyesmire - harag nélkül.
2014. szept. 11. 15:21
 6/6 anonim ***** válasza:
52%
Nem, nem jogos. Keressetek addig a noverednek albérletet. Én ha elköltöznék, akkor vissza sem mennék. Kérdezd meg a fiú testveredet, nem akar e veled menni. Anyukád meg utána nezhetne hogy egyedül maradt. Nagyon bunkó dolog. Felhaboritana személy szerint, ha velem történne.
2014. szept. 11. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!