Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Ti milyen büntetést...

Szülők! Ti milyen büntetést adnátok a 17 éves fiatoknak, ha rajtakaptátok volna, hogy az osztálytársnőjével szeretkezik?

Figyelt kérdés
2014. nov. 17. 17:06
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
22%
Nem jarnak?
2014. nov. 17. 17:09
 2/37 anonim ***** válasza:
100%
Én már nagyszülő vagyok, de nem a büntetésen járna a fejem.
2014. nov. 17. 17:10
 3/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem büntetném meg. 17 évesen azért erre már lehet számítani. Álszent aki azt mondja hogy nem. És ha szülőként mindent időben elkezd az ember (felvilágosítás) és megbízhatónak nevelte, akkor baj se lehet belőle, normális esetben. Nem azt mondom hogy támogatnám hogy ezt csinálja, de BÜNTETÉS?!
 4/37 anonim válasza:
100%

Miért kéne megbüntetni? Annyit érsz el vele, hogy ugyanúgy fog szexelni csak titkolja majd, ki tudja hol és hogyan védekezve ha esetleg pénze se lesz gumira. Ne adj isten még gátlásos is lesz, mert szexért büntetést kap, ami kihat majd a kapcsolataira is.

Beszéld meg vele, hogy legyen esze, védekezzen, és ne menjen a tanulás rovására.

A hormok miatt így is úgy is csinálni fogja, te viszont dönthetsz hogy jófej és támogató leszel akihez fordulhat ha gondja van, vagy titkolózik előtted és esetleg hülyeséget csinál.

5/37 anonim ***** válasza:
100%

háát..

én kislánnyal vagyok várandós,de ha fiam is lesz és megtörténik ennyi idősen nem hiszem,hogy megbüntetem..

inkább veszek neki gumit!

2014. nov. 17. 17:11
 6/37 anonim ***** válasza:
98%
Büntetést??? Hát azt semmiképp! Csak elbeszélgetnék vele a védekezés fontosságáról.
2014. nov. 17. 17:12
 7/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azt csinalta amit egy normalis 17 eves, ezert miert kene buntetni? Persze a vedekezesre fel lehet hivni a figyelmet.
2014. nov. 17. 17:13
 8/37 anonim ***** válasza:
35%
Ha összejöttek,mármint együtt vannak,akkor nem szólnék érte.De idegen csajt fel sem hozhat a lakásba!
2014. nov. 17. 17:13
 9/37 anonim ***** válasza:
100%

Miért kéne büntetni? Mert nem szólt előre, nem kért engedélyt, vagy mert az osztálytársnőjével volt? Vagy mert nem használt gumit? Utóbbi miatt sem büntetés jár, hanem egy alapos elbeszélgetés, felvilágosítás + egy doboz óvszer.

És mégis hogyan kaptad rajta? Rájuk nyitottál kopogás nélkül?

2014. nov. 17. 17:15
 10/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem nonszensz kicsit büntetést adni egy láthatóan ivarérett és talpraesett fiatalembernek?
2014. nov. 17. 17:15
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!