Pszi1984 kérdése:
Mi az a pont, ameddig egészséges, hogy a párom gyermeke van előtérbe kettőnkkel (velem) szemben, holott én várom jobban, hogy jöjjön hozzánk is?
Figyelt kérdés
Párom 42 éves férfi, én 30 éves nő vagyok. Van egy helyes, és szeretni való 14 éves fia. Szerencsére nagyon jó a kapcsolatunk. :) Nekünk nincs közös gyermekünk, még a kapcsolat fiatalsága miatt (másfél év). De bevalloom elgondolkodtató, ahogy kezeli ezt a szituációt. Nem vagyunk mély segénységben, de gazdagságban sem. Mondhatni átlag emberek mindennapjait éljük, annak minden problémájával. Mivel az Ő gyermeke is, nem csak az anyukájáé, elfogadtam a gyerektartás fizetését, bár a rá eső házrészt ott hagyta a gyermek részére, és semmi nélkül távozott a kapcsolatból... De rendben, legyen.. elfogadom, mert szeretem mindkettőjüket. Ám úgy alakult, hogy egy komolyabb műtétre kell mennem, s szükségem lenne pénzre, amit... (a folytatást gondolom mindenki gondolja, s most nem ez a lényeg.) Sajnos nem tudok bejelentkezni a műtétre, mert Ő nem kapja rendesen a fizetését, de a gyereknek kell cipő, farmer, zsebpénz... Meg perszre vigyük vissza a koleszba.... Igazából nem is tudom miért teszem fel a kérdést, csak valahol fáj, hogy az nem számít velem mi lesz.... (?) Szóval mit gondoltok..? S kérem, aki válaszol, tiszteljen meg, s ne azt mondja, hogy sajnálom a gyermekétől.... mert nem így van. :) Szeretem, mint a sajátom, s ezt a gyerkőc is érzi, hiába 14... Sokat tanulunk és főzünk Vele együtt. Köszönöm.2014. nov. 17. 09:46
41/41 anonim válasza:
Szia!
Hogy alakultak a dolgok azóta? Megvolt a műtét? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!