Mi az a pont, ameddig egészséges, hogy a párom gyermeke van előtérbe kettőnkkel (velem) szemben, holott én várom jobban, hogy jöjjön hozzánk is?
Ha apuka (a saját pénzéből) kifizette a gyerektartást, szerintem a jövő hónapban nem lenne olyan fontos a gyerek egyéb igényein gondolkodni.
Fiatal, harminc éves nő vagy. Most első az egészség. Nem várhatják el tőled hogy egy cipő, tab, vagy zsebpénz után következzen az egészséged. Ezt a gyerek is meg fogja érteni. Megértem én is hogy miért van nagyobb bizodalmad a fizetős klinikákban. Sajnos tényleg nagy különbségek vannak. Államiban néha kötszer és fájdalomcsillapító sincs elég.
Szóval első az egészség. Legyél túl a műtéten sikeresen. Lehet hogy még babavárás is az élettervedben van. Akkor pedig tekintsd ezt úgy hogy a saját gyerekedért, a problémamentes várandósságért teszel ott lent mindent rendbe. Ezt tényleg ne halogasd!
A nagy fiú is meg fogja érteni ha szeret téged. Egyébként gondolj csak bele: Mi lenne ha neki lenne szüksége műtétre? Halogatnátok? Megvárnátok amíg könnyebben telne rá? Vagy lemondanátok dolgokról és első a gyerek egészsége lenne? Ugye?
A karácsonyt is lehet szeretettelivé és varázslatossá tenni nagy ajándékok nélkül is.
Ha nem tetszik a társadnak vagy a fiúnak az ötlet kezdhetsz kételkedni a szeretetükben.
Ajanlom ne szulj ennek a ferfinak mert az elso gyereke mindig fontosab lesz neki mint a ti gyereketek vagy te.
Gondolkodj el ezen.
Fiatal, 30 éves nő vagy, aki beletenyerelt a tutiba.
Most olvasd ezt végig, aztán gondolkozz egy picit.
Fiatal nőként:
- összejöttél egy 12 évvel idősebb manussal
- aki elvált
- akinek van egy gyereke
- akinek nincs rendes fizetése
- aki nálad lakik, mert 42 évesen gyakorlatilag semmije sincs
- aki képtelen az alapvető kötelességéről (tartásdíj) gondoskodni
- aki nagy ívben rak rá, hogy mi történik az egészségeddel
A te életed, de ha 5-10 év múlva megbánod, az elvesztegetett időt soha nem fogod visszakapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!