Mi az a pont, ameddig egészséges, hogy a párom gyermeke van előtérbe kettőnkkel (velem) szemben, holott én várom jobban, hogy jöjjön hozzánk is?
Na a martirkodast be lehet fejezni
Rosszul valasztottal ennyi majd rajossz
Nekem ezzel az egész történettel egyetlen problémám van, ami igazság szerint azért valahol okafogyottá teszi a dilemmád lelkiismereti részét szerintem (bár egyéb kérdéseket problámákat azért felvet).
Szóval hogy hogy a fenébe van az, hogy a gyermek apukája egy ilyen helyzetben -amikor a párja egészsége forog kockán- nem maga dönt úgy -a legtermészetesebb módon- hogy mindenfajta lamentálás nélkül, sőt ha kell akár erőszakkal rávegye a nőt hogy elmenjen az orvosi beavatkozásra és hogy az egészségügyi probléma minél előbb megoldható legyen???
Nem szeretnék vállalkozni arra, hogy ehelyütt most meg is válaszoljam a saját költői kérdéseket és nem szeretnék többet ártani neked és a kapcsolatodnal kedves kérdező, de azért azt kell mondjam -miközben a leginkább diplomatikus és legkevésbé kapcsolatromboló vagy széthúzást gerjesztő szeretnék maradni-, hogy e történet alapján van alapja az aggályaidnak.
36: Azzal nincs is gond, hogy foglalkozik a gyerekével. Mondjuk az már más kérdés, hogy ezt a te pénzedből teszi meg.
És az is hülyeség, hogy a gyereket helyezi eléd, vagy téged helyez a gyerek elé. Nem erről szól. A betegség megoldását helyezzük egy új farmer vagy cipő elé. Ez egyértelmű.
Igazából mi a kérdésed? Te mennél a műtétre és a párod nem engedi és ágál a pénz miatt?
Mert ilyen jól megvagytok és aggódik érted, akkor gondolom, nem szólt azért, hogy most az orvosra megy több pénz és nem a gyerekre? Vagy szóvá tette? Ez nekem nem derült ki az egész eddigi írásokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!