Anya azt hiszi drog, mit csinaljak? 14L
Azt hiszi, hogy kokain volt? Az kemény eset. Több indok is van, hogy miért nem lehetett az: A kokain nagyon drága (16000ft/g) és ott nagyon ritkán van egy alkalom, ami bizony nem olcsó. Ha kokóznál az észrevehető lenne rajtad. Nem tudnál beszerezni egy ilyen kemény drogot.
2014. nov. 14. 22:56
Most nem kezdek el itt kiosztogatni senkit, hogy milyen gyökérség szőlőcukrot felszívni és videóra venni sőt kirakni facre (mi anno krétaport szívtunk bár nem vettük videóra :D), de te meg mi a francért mutattad meganyádnak? Mond el neki, hogy nem drog csak menősködtek a hülye oszttársaid hátha megérti. Mást nem tudsz csinálni. Ha emiatt elkezd balhézni a fiúk tuti megutálnak én azt tenném, emlékszem mi volt nálunk. Lányt is lehet szivatni meg utálni szóval gyorsan beszéld meg anyuddal.
2014. nov. 14. 23:05
gondolom snuff volt. keress rola az interneten vagy vegyel neki egy csomaggal. kitudja, lehet a sajat fiatalsaga is eszebe jut rola
:d
2014. nov. 14. 23:15
Totál felesleges a kérdezőt hibáztatni bármiért is. Őkis az elején nem tudták mi az, nyilván ezért mutatták anyjának meg. Hogy a kérdezőnek nem volt annyi esze, hogy tudja azt, h ez csak egy ízléstelen poén az egy dolog, de egy felnőtt nőnek - jelen esetben az anyának - már lehetne ennyi esze.
Kérdező: egyszerűen mond ezt így el anyádnak, hogy neked csinálná a legrosszabbat ezzel, ha az osztálytársaid ilyen szinten drogoznának arról már rég mindenki tudna, és azt amúgy se nyíltan tennék, hogy utána meghurcolják őket. Mond neki el, hogy te is először megijedtél és nem tudtad mit látsz ott, de utána rájöttél, hogy tévedtél.
2014. nov. 14. 23:22
15/20 A kérdező kommentje:
Utolso ezt fogom holnap mondani neki, hatha ezt elhiszi viszont kerlek ne beszelj igy anyukamrol, h 'lehetne ennyi esze..'
2014. nov. 14. 23:36
Van egy olyan opció h csak én javaslom a használatát a jövőbeli gondok elkerülésére.
2014. nov. 14. 23:44
18/20 A kérdező kommentje:
4-es vagyok és nem értem minek pontztatok le. Annyira tényleg senki nem hülye, hogy kokót szív, és felrakja favebookra. Nem akarnak börtönbe vagy koruknak megfelelően akárhova kerülni. És lehet hogy nem szép ilyet más snyukájára mondani, de tényleg nem egy atomfizikus, ha erre magától nem jött rá. Inkább hisztérikus.
2014. nov. 15. 02:07
20/20 A kérdező kommentje:
Egyszeruen csak tanar es most csutortokon vittek el a sulibol, egy bedrogozott gyereket aki majdnem meghalt. Megijedt, h nehogy en is drogos legyek...de mar megbeszeltuk es nem mondja el senkinek.:)
Kapcsolódó kérdések: