17 évesen függöny vagyok és nem ez a baj hanem hogy kezd össze omlani az elmém mit csináljak?
1.ha annyi eszed volt sza*os 14 évesen,hogy drogozni kezdj,akkor meg is érdemled
2.a pszichológus csak a kretének szerint "dilidoki". Ők pont az ilyen idióta barmok megsegítésére lettek (részben) kitalálva. Inkább örülnél te nyomi,hogy van olyan jószándékú ember,aki a hozzád hasonló elcseszett barmokat akarja segíteni
3.tanács...Most mit vársz? Egy életre elcseszted az idegrendszeredet,sosem leszel már százas. Mondjuk nem is voltál. Aki szétdrogozta az agyát,lehet évekig tiszta,de akármikor visszaeshet. És vissza is fog. Alapból nem lehettél egy észkombájn,de ezekkel a szarokkal az amúgy is éretlen idegrendszeredet totál elcseszted.
4.bár legalább a szándék megvan benned,ez mondjuk jó. Mindenképpen szakemberre lesz szükséged,ha tetszik,ha nem.
5.Szüleid? Család? Senki nem vette észre, hogy egy gyerek épp drogos lett a házban? Gondolom odafigyelhetnek rád...
6.ha jönnek az elvonási tünetek,akkor csak segítséggel tudod átvészelni. Sok sikert.
Tudom,nem ilyen hangnemre vártál,de ha az én gyerekem lennél,ennél cifrábbat kapnál!
A szüleid hol vannak?
Dili doki nélkül nem fog menni. Majd oda kerülsz, ha egyszer a mentő szed valahol össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!