Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem érzem hogy élek. Mit...

Emsziszasza kérdése:

Nem érzem hogy élek. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
3-4 hónapig füveztem. (herbál) 1 hónapja nem szívok.. 1x kipróbáltam a speed-et is. és a rendes marihuannát. azóta nem érzem , hogy élek. csak úgy vagyok, túl sokat gondolkozok hülyeségeken.. olyan mintha álmodnék mindíg. és egyre többet alszok, nagyon nehezen kelek fel. és egyre rosszabb.. elfog múlni? mit tudnék csinálni ezzel? nagyon félek a sötétbe is, de tényleg nagyon durván.. olyanom is volt, hogy egy haveromnál aludtam aki "sátánista" fejem felett a lámpájára akasztotta este a nyakláncát (fordított kereszt" nem tudom eldönteni, hogy csak álmodtam e. Nem tudtam kinyitni a szemem és mozogni se tudtam, előtte vérzett az orrom. mi történik velem?...

2014. aug. 1. 16:54
 1/6 anonim ***** válasza:

Valószínűleg most ürül ki a szervezetedből a drog.

Kitartást, majd elmúlik, és akkor biztos jobb lesz!

(bocsi, hogy nem tudok többet mondani, de nem vagyok járatos ebben a témában)

2014. aug. 1. 22:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a drog súlyosan károsította az agysejtjeidet. Örülhetsz ha nem lesz komolyabb bajod. Ha ezen sikerült túltennie magát a szervezetednek, többet ne csinálj hülyeséget, mert azt lehet nem éled túl. Nem viccből mondtam. Aki több hét/hónap után is ilyeneket produkál, annak valamije sérült. Gondolkozz el, hogy vajon megérte-e kipróbálnod őket. Jobb lett? És ha végigkísérik ezek az életedet? Lehet többet soha nem leszel a régi.
2014. aug. 1. 23:21
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát nagyon megbántam. És valakihez ezekkel a dolgokkal nem kéne fordulnom?
2014. aug. 2. 15:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképpen próbáld meg. Nem tudom hogy hívják azt, aki ilyesmikkel foglakozik, de ha fölteszed kérdésnek a megfelelő kategóriába, ott biztos megválaszolják. Annyit tudok mondani, hogy neked abból nem fog származni bajod ha elmész, nem kapsz büntetést mert drogot használtál, viszont hogy kikúráljanak tudtommal 6 hónap. Legalábbis valahol ezt hallottam.
2014. aug. 2. 17:15
 5/6 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm a válaszokat.
2014. aug. 2. 17:52
 6/6 cSAKiVáncsiVagyok ***** válasza:
Én is ebbe vagyok most is kész vagyok töle szint ez van nekem is
2019. jan. 3. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!