Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya azt hiszi drog, mit...

Anya azt hiszi drog, mit csinaljak? 14L

Figyelt kérdés
Osztalytarsaim hulyultek es csinaltak egy videot amit kiraktak facere amin olyan mintha kokaint szivnanak, kozbe meg csak szolocukor porja. Felek h bekop ofonek v vmelyik szulonek es akkor en leszek a luzer, nyomorek az osztalyban akit mindenki utal...probaltam neki elmagyarazni ,h NEM DROG de nem fogja fel es izel h mi van ha megis , h akkor egy drogos kozossegbe vagyok es uristen. H erhetnem el, h ne egessen porig az osztalytarsaim elott?
2014. nov. 14. 22:37
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
35%
Hogy látta meg a videót?
2014. nov. 14. 22:45
 2/20 gerrepp válasza:
12%
mond el neki ha kokain lett volna már szivrohamot haptál volna mert tulpörgeti a szivet
2014. nov. 14. 22:47
 3/20 anonim ***** válasza:
80%
Kedves 14L! A szőlőcukor mellett tudatlanul meg tetszett ízlelni valami mást is. És hihetetlen szerencséd is van. Tudod az ember felelősséggel tartozik önmagáért. Meg kell ezt tanulnod. Azt is, mi vicces és mi nem az. Meg azt az elcsépelt közhelyet is, hogy nem elég becsületesnek lenni, de annak is kell látszani.
2014. nov. 14. 22:48
 4/20 anonim ***** válasza:
76%
De ha kokain lenne, nyilván nem raknák fel facéra, annyira senki nem hülye. Ezt próbáld megértetni vele.
2014. nov. 14. 22:50
 5/20 A kérdező kommentje:
Egyik osztalytarsammal beszeltuk, h hmm valyon mi lehet...liszt?, szolocukor?! Es mondta h mutassam eeg anyamnak...de nem a videot mutattam hanem azta kepet ami a video egy reszlete, mielott rakattintunk a videora. De persze a nagyszaju osztalytarsam az o anyjanak nem mutatta meg, mert feluton meghatralt. En bezzeg nyakik benne vagyok a bajba...felek, h ha anya kiveri a balhet az osztalyban mindenki utalni fog...megint. Pedig orultem, h 9. es uj osztaly es tiszta lap..
2014. nov. 14. 22:50
 6/20 A kérdező kommentje:
En nem voltam azok kozptt akik 'felszipokaztak :D' en csak a videot lattam..
2014. nov. 14. 22:51
 7/20 anonim ***** válasza:
77%

egyet nem értek...

ha tudod anyádról hogy ilyen (márpedig 14 éved volt megismerni) akkor mégis mi a francnak kellett megmutatni?

ha cirkuszt csinál, akkor neked annyi a gimiben, és csak magadnak köszönheted

2014. nov. 14. 22:53
 8/20 anonim ***** válasza:
87%
De ez nyilvánvaló, hogy csak vicc. bár nem túl ízléses
2014. nov. 14. 22:53
 9/20 A kérdező kommentje:
Tudom...mar banom. Csak en minden megbeszelek vele es azt hittem ezt is meg lehet. Tevedtem.
2014. nov. 14. 22:54
 10/20 A kérdező kommentje:
8as akkor ezt magyarazd el anyanak..
2014. nov. 14. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!