30 éves vagyok, van ebből kiút?
Édesanyád érzelmileg zsarol, mert nem azt választod, akit ő akar. Ne haragudj, de jó kapcsolat ide vagy oda, de ez elég röhejes. És édesanyádat sem értem hogy mondhat ilyet!
Első lépésként költözz el nyugodtan, akármilyen patáliát csap. Második lépésként meg éld azzal az életedet akivel látod a közös jövőt.
Nekem is nagyon jó kapcsolatom volt a szüleimmel, eleinte ők se örültek hogy azzal kötöttem össze az életemet akivel, mert ők mást képzeltek el. Ettől függetlenül adtak neki esélyt, befogadták és megszerették ők is.
Az hogy jó a kapcsolatod az édesanyáddal nem jogosítja fel arra, hogy ő válasszon neked párt, és azt az életed élt amit ő szánt neked. Állj a sarkadra!
Már régen rossz ha az anyukád akarja a Te életedet élni.
Felnőtt nő vagy,hozzál döntéseket ne foglalkozz édesanyáddal,tudatosíts vele ,hogy ez a Te életed.
Van egy barátnőm, mindez illik rá, amit írtál.
Szerintem te vagy az!
Légy eszednél és légy felnőtt. Ha úgy érzed, ez a kapcsolat kell, akkor vágj bele - szerintem ez a helyes lépés.
Úgy alakul, ahogy alakul, majd kiderül hogy az életre szóló párodat találtad meg ebben a férfiban vagy nem, de ezt sosem fogod megtudni, ha más szabályai szerint játszol. Ha te és a barátod megfeleltek egymásnak, akkor ehhez másnak nincs köze. Családtagnak se. Édesanyád majd megnyugszik.
Igen, kapod majd az ívet tőle rendesen (gondolom én, az alapján, amit leírtál), de ez a te életed. És ha most engedsz neki, akkor a következőnél is fogsz?
A te életedet neked kell leélned, úgy ahogy jónak gondolod. Neki ehhez semmi köze, még akkor sem, ha az édesanyád. Nem birtokol téged, ez jegyezd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!