Elmondjam apunak, ha 72 órás tablettát kell bevennem? 19/l
Ma reggel kiszakadt a gumi, délelőtt megyek a nőgyógyászhoz. Sosem fordult elő eddig, mindig védekezünk. Ha az orvos felírja a 72 órás tablettát, akkor a barátom fizeti.
Csak nem tudom, apunak mondjam-e egyáltalán (édesanyám már nem él, így apuval szoktam megbeszélni a dolgaimat). Nem szeretném stresszelni, mivel mostanában a munkája miatt sokszor fáradt és ingerült.
Szerintetek elmondjam neki?
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat. :)
Természetesen tudom, hogyan működnek ezek a tabletták, és amint észrevettük, hogy elszakadt a gumi, csak egymásra néztünk és egyszerre mondtuk, hogy elmegyek íratni. Bár fiatal vagyok, de azalatt a 3 év alatt, amióta nemi életet élek mindig is felelőségteljesen védekeztem.
Természetesen erről apukám is tud néhány dolgot, mivel orvosi okok miatt abba kellett hagynom a fogamzásgátlót, és akkor vele is átbeszéltük, mi lenne a legjobb megoldás.
Az egészségi dolgokra is rákérdeztem az orvosnál, nagyon rendes volt (pedig nem hozzá szoktam járni, az én orvosom csak hétfőn rendelne) és megnyugtatott, hogy semmi oka nincs, hogy ne vehetném be.
Még nem tudom, említsem-e apunak, de azt hiszem, egyelőre még nem fogom. A tesóm tud róla, ő viszont mindig is a támaszom volt és nincsenek titkaink egymás előtt. :)
Ne mondd el. Apukád is csak (remélhetőleg) feleslegesen idegeskedne.
Majd elmeséled neki később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!