Elmondjam, hogy újra kezdek rosszul lenni? Vagy ne terheljem ezzel őket?
15 éves koromtól pszichiáterhez jártam. Május óta nem voltam, most 17 éves vagyok.
Viszont újra érzem azt, amit régen... De az az időszak nehéz volt anyának is, önmagát okolta az én lelki gondjaimért és apa is ingázott a lakhelye és köztem, hogy több időt legyen velem, ez neki is megterhelő volt.
Anyának most lett nemrég a mostohaapámtól kisbabája, 5 hetes. Szóval sokat van vele és emiatt fáradt.
Apához pedig legközelebb 3 hét múlva megyek, megijeszteni feleslegesen nem szeretném.
Szerintetek beszéljek erről anyával, vagy ne ijesszek rá és próbáljak várni, hátha nem lesz megint az, mint régen?
Nem a baba miatt van, észre sem veszem, mert nagy a házunk és nem hallatszik semmi, ha a szobámban vagyok. Meg alig vagyok itthon, általában csak este jövök haza.
Pánikrohamom nem volt, csak péntek óta kétszer hánytattam magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!