Elmondjam apunak, ha 72 órás tablettát kell bevennem? 19/l
Ma reggel kiszakadt a gumi, délelőtt megyek a nőgyógyászhoz. Sosem fordult elő eddig, mindig védekezünk. Ha az orvos felírja a 72 órás tablettát, akkor a barátom fizeti.
Csak nem tudom, apunak mondjam-e egyáltalán (édesanyám már nem él, így apuval szoktam megbeszélni a dolgaimat). Nem szeretném stresszelni, mivel mostanában a munkája miatt sokszor fáradt és ingerült.
Szerintetek elmondjam neki?
Én elmondanám. A család attól család, hogy mindent megbeszélünk / elmondjuk, ami foglalkoztat minket:)
(Ha nem állnátok közel egymáshoz, azt mondanám, ne mondd el, minek? De ha ilyen "mindent meg tudunk beszélni" viszonyotok van, szerintem valahol még örülne is neki, hogy annak ellenére, hogy felnőttél, és egyre személyesebb terepekre tévedsz, megmarad közöttetek a bizalom:))
Arra, hogy stresszes napokat él: végülis nem kérsz tőle semmit, csak tájékoztatod. Este már úgyis csak a megoldással együtt tudod tálalni, azaz úgy, hogy: ez történt, voltam orvosnál, megoldottam:)
Én elmondtam annak idején,20 éves voltam.
Igaz anyának mondtam el,mert nemcsak anyukám,de jó barátnőm is,mindent megbeszélünk.
Nem volt ebből gond,hisz cselekedtünk egyből.Szerencsére hatott is,mert nem lettem terhes.
A te döntésed,hogy elmondod e neki!
Kufircolással kezdted a napot?
Hmm... irigyellek.
Amúgy ne mondd el.
Nem azt mondtam, hogy az apákat nem érdekli, hogy mi van a gyerekükkel, sajnálom, ha ennyire nulla a szövegértelmezésed, hogy ez jött le a mondatomból.
De ahogy sokan mások is írták, ez egy intim dolog. Én sem számolok be róla apukámnak, de anyukámnak sem, hogy milyen rendszerességgel, milyen pózban szeretkezünk a párommal, de még azt sem tudják, hogy mivel védekezünk. Velünk egyszer fordult elő, hogy bennem maradt a gumi, de azt sem ecsetelgettük a családnak. Megbeszéltük a barátommal, hogy feleslegesnek tartjuk az esemény utánit, nem íratok fel, ha mégis terhes lennék, amire csekély esélyt láttunk, megtartjuk a babát.
Engem is érdekel, hogy mi van a szüleimmel, de speciel arra nem vagyok kíváncsi, hogy milyen a szexuális életük. Nem vagyunk prűd család, beszélünk egymás előtt a szexről, de nem ecsetelgetjük egymás előtt a saját szexuális életünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!