Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon vaskalapos vagyok,...

Nagyon vaskalapos vagyok, mert nem engedem a 2,5 éves lányom körmét lakkozni?

Figyelt kérdés

Rugalmasnak gondolom magam, szeretem ha "csajos" dolgokat csinálunk, vannak ékszerei, ha a nagyszülőkkel van azt csinál amit akar.

De ezt az egyet nem akarom engedni. Szerintem meg kell értenie, hogy ez nagylányos dolog, mint a miniszoknya, smink, kávé, bármi. Majd ha nagyobb lesz, nem fogom tiltani, de most még túl korainak érzem.

Mi a véleményetek?

2014. nov. 12. 08:49
1 2 3 4
 1/34 anonim válasza:
81%
Nem vagy az.Ebben a korban minek még a körmöt lakkozni?
2014. nov. 12. 08:52
 2/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy az. De az enyémek sokszor az oviból jöttek haza lakkozott körmökkel.
2014. nov. 12. 08:53
 3/34 anonim ***** válasza:
13%
Teljesen mindegy, hogy most kilakkozza e vagy sem, később úgyis mindenképp ki fogja.
2014. nov. 12. 08:53
 4/34 A kérdező kommentje:
Később nem fog zavarni.
2014. nov. 12. 08:54
 5/34 anonim ***** válasza:
85%
Én sem vagyok vaskalapos, de szerintem mindennek megvan a maga ideje.
2014. nov. 12. 08:58
 6/34 anonim válasza:
91%
Kedves 3-as!Írta hogy késöbb nem fogja zavarni,na de nehogy már egy 2.5 éves kislény körmét lakkozzuk!!Mi a büdös francnak?Nem vagy vaskalapos kérdező,végre egy szülő aki normálisan gondolkodik...
2014. nov. 12. 08:59
 7/34 anonim ***** válasza:
71%

2 és fél???

Jobb esetben azt sem tudja egy ennyi idős gyerek, hogy mi az a körömlakk!

Egy ilyen idős kislány épphogy kibújt az anyja hasából, elég neki a hajcsatt és a hajgumi.

Én a 13 éves hugomon sem viselném el még a körömlakkot, és ritkán is festi.

Semmiképp nem szabad!

Ez abszurd!

2014. nov. 12. 09:08
 8/34 anonim ***** válasza:
91%
Nem, egyáltalán nem vagy vaskalapos, örülök, hogy vannak még szülők, akik normálisan gondolkodnak. Engem a frász tör ki, amikor kislányok körme ki van festve. A kislány sminkkészletről már nem is beszélek.
2014. nov. 12. 09:08
 9/34 A kérdező kommentje:
Bölcsibe jár, ott vannak nagyobb lányok is (4 évesek), tőlük látja. Meg már a kisebbeken is, játszótéren is, igazából bárhol.
2014. nov. 12. 09:11
 10/34 anonim ***** válasza:
79%
Később más dolgokat is fog látni, amitől sokkal idegesebb leszel.
2014. nov. 12. 09:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!