Én fogom fel rosszul ezt a helyzetet?
S ő nevezi magát anyának...? Részvétem. Nem Te fogod fel rosszul. Igyekszel és ellehetetlenít? Nem értem :( Apád fizetése, anyád helyzete, a Tied... Nem kicsit durvák az elvárások, szegény leány.
Apád helyében kicsit kiosztanám anyádat...
Édesanyád helyében kicsit a lelkembe néznék. Nyilván, minden lapnak két oldala van, értem, hogy nem szükséges, hogy ő munkába álljon, mert édesapád fizetése elég mindenre, de ezt mégis hogy gondolja? Milyen alapon kér Tőled pénzt, na és ennyit? Mire kell neki? Szerintem becsülendő, hogy igenis kerestél munkát úgy, hogy anyagilag nem feltétlenül van rá szükség még.
Kérlek, beszélj apukáddal, mert anyukád hozzáállása konkrétan nonszensz.
Mivel te nem fogsz 700.000 forintos fizetést keresni éeltedben, és egyszer kirepülsz a családi házból, így meg akarja neked mutatni anyukád, hogy be kell osztani a mai fizetéseket.
Nem tudom mivel keres apukád 700-at, de a fizetések 80%-a ilyen alacsony mint a tied, (és enyém is), és neked ebből kell megtanulnod gazdálkodni már otthon, és nem az apukádéból.
Elhiszem, hogy rossz neked, én is 70.000-et keresek, és 20-at leadok, sőt már 30-40et akartak elkérni.
7-es vagyok.
Egyébként anyukád egyrészt jót akar, de valamit rosszul is csinál, mert nem dolgozik. Ő milyen családfenntartó szerepet tud felmutatni, vagy mit tesz a kasszába? Elvan egy gazdag pali mellett akit kifogott.
Valahol rossz is amit csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!