Én hibáztam? Rosszul látom a helyzetet?
Elvált nő vagyok, van egy kisfiam.
Párom előző felesége meghalt neki is van egy fia. Plusz a feleségének volt egy másik fia. Van a gyereknek apja, de nem ő neveli.
A felesége halála után a párom gyakorlatilag odaköltözött az anyósáékhoz, mivel még nagyon kicsi volt a fia, vagyis a felesége szüleihez a két fiúval. De van egy lakása is (a családi ház üresen áll az a két gyereké)ő ott is sokat tartózkodott, mi is ott szoktunk találkozni.
A fiúk ismerik egymást. Nekem sincs bajom egyik gyerekkel sem, azzal sem amelyik nem az övé.
Nemrég felmerült az összeköltözés gondolata, én úgy gondoltam hogy mi ketten és a fiaink. A nagyobbik fiú pedig jöhet látogatóba.
Erre azt a választ kaptam, hogy talán mégsem az a nő vagyok akit keres. Pedig tudja hogy imádom! Azt is elfogadom hogy gyereke van hiszen nekem is.
Már azt sem bánom, ha a másik fiú is költözne, de tényleg nem értem, ő hogy került képbe. A nagyszüleivel maradna. Tényleg van apja is. Két hetente el is viszi, igaz ő ennél többet nem vállal.
A másik "gondom" az volt, hogy ő már nagy 15 éves, míg a fia és az én fiam 10 körüliek, Velük még könnyebben összecsiszolódnánk mint egy család.
De már tényleg nem bánom, csak nem értem hogyan sértődhetett meg ennyire.
Nem egészen értem. A nagy fiút is a párod neveli? Mert akkor egyértelmű hogy menjen ő is, és jogos volt a kiakadás.
Bocsánat ha félreértettem.
Párom a két gyerekkel az anyósáéknál él! Tehát a nagyszülőknél élnek. Gyakorlatilag a nagymama nevelte őket, mert párom sokáig dolgozott mindig. Persze jó apa, törődik a fúkkal, de mégsem ő töltötte be eddig az anyai szerepet.
Az egyértelmű volt számomra is, hogy a fia jön, de valamiért úgy gondoltam, hogy a másik gyerek marad a nagyszüleinél.
Lehet tényleg hibáztam.
De azért annyira talán mégsem nagy bűn
Gondolkodj egy picit.
Neked,hogy esne,ha lenne egy nem vérszerinti gyermeked,akit Te nevelsz tizen x éve sajátodként,Te vagy mellette amikor beteg,téged szólit anyának,stb és a párod azt kérné tőled,hogy hagyd ott a nagyszülőknél?
Neked hogy esne?
én is kiakadnék ezen
szerintem mind a 3 gyereknek ott a helye
a pasinak a te fiad is idegen mégis nevelné
akkor te sem választhatod szét a (fél de ez nem lényeg egy az anyjuk) testvérpárt !!!
milyen jogon tennéd ezt????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!