Szülők (Anyukák-Apukák)! Miért gondoljátok azt hogy a tinédzser lányotok csak ott alváskor tud szexelni?
Hidd el, nagyon is jól tudják, hogy nem csak nappal lehet!
Pont ezért te se tégy úgy, mintha csak éjjel lehetne aludni! ;)
Ha meg úgyis tudják hogy nappal is szexelhetnek a fiatalok akkor azt miért nem tiltjáj meg hogy kettesben legyenek a fiúnál/lánynál?
Egyébkénk meg ne általánosítsunk kérem,az tény hogy vannak fiatalok akik elkapkodják és nagyon nagyon felelőtlenek e téren, de ne feledkedjünk el a 16-18 évesekről akik bár tinédzserek jóval érettebbek a koruknál (ez igenis jellemző a mai világra) . Azt pedig nem hiszem hogy a szülők is megvárták a 18 at és utána élték az életüket megszabott határok nélkül és mindig engedelmeskedtek a szüleiknek, mert akkor az a család régimódi, maradi
Kedves 9 hozzászóló!
16 éves korom óta alszom a barátomnál, 17 évesen vesztettem el a szüzességem (egy hónap híján) és azóta is vele vagyok, tehát egy azaz EGY partneren vagyok túl 18évesen.
Azt már ki sem emelem, hogy előbb volt együtt alvás mint szex.
És nem lettem terhes, de még csak hetvenkét órás tabit se szedtem, nemlettem nemibeteg, és még sorolhatnám.
Most jöhetnek a lepontozók mert nincs igazuk
Kérdező, félreértés ne essen, a szülő is csak ember, erényekkel és hibákkal együtt. És hát ja, van olyan ember is, tehát szülő is, akivel dolgokat nem lehet normálisan megbeszélni.
#9 "A szulo megszabja a hatarokat, a gyerek betartja. Ez a szabaly az eletben." - aha. Aztán meg eljön az idő ugye, amikor fordul a kocka.... és kétségtelen, az is egy koreográfia, hogy a szülő keresztbe tesz a gyerekének annak fiatal korában, a gyerek meg majd ennek megfelelően bánik a szüleivel az ő idős korukban - de talán létezik ennél jobb felállás is, azt gondolom. Például a jó kommunikáció, meg egymás értékrendjének lehetőség szerinti kölcsönös tiszteletben tartása, ilyesmi...
Hát kedves Kérdező!
Nézzd meg nekem nagyon rendes szüleim vannak, jól neveltek, most leszek tizenkilenc és még szűz vagyok, de még párkapcsolatom sem volt.
Egyébként hülyeség az egész, ha valaminek eljönn az ideje, annak eljönn, ez ember függő. Nem tudom mi hátránya lenne egy felelőségteljese szexuális viszonynak ilyen korban, láttam elég sokat.
Nem tudom miért gondolják, 16 évesen amikor az első barátommal össze jöttem nekem se engedték az itt-ott alvást, így sokszor suli helyett mentünk át egymáshoz amikor a szülők dolgoztak. 17 évesen, amikor már 1 éve együtt voltunk és látták hogy komoly a dolog, már megengedték hogy nála aludjak.
Nem lettem r.banc és a mai napig járunk - már jegyben.
Viszont így hogy tudtam hogy nem aludhatunk együtt egy ideig, amint kettesben voltunk lefeküdtem vele, mert nem tudtam mikor lesz a következő alkalom hogy együtt legyünk. Ezt egy kicsit bánom, mert nem volt az első alkalomnak semmiféle varázsa, de megértem hogy 16 évesen miért nem engedtek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!