Mi a véleményetek erről? Apám azért nem vette meg a lakást, hogy Anyám ne örököljön.
ez már kb 10-15 éve volt. Akkor viszonylag olcsón meglehetett venni a lakást. Apámnak már csak alá kellett volna írnia....de nem írta, hogy Anyám ne örököljön. Ezt mondta...
Most már nem lehet megvenni a lakást. Így gyakorlatilag mi szívtuk meg...
Mit gondoltok milyen ember az aki ilyet mond ?
29-es
Nagyon jól írtad.
itt az volt a gond mindkettő nevén volt. Így anyu nem vehette meg. Mindkettőnek alákellett volna írni.
Anyu alá is hamísította volna apu aláírását, de az volt a baj, hogy személyesen kellett bemenni. Így elestünk 1 lakástól.
34-es.
Igen, mi is így voltunk. Pár száz ezerért megvehettük volna.
Utána már nem lehetett megvenni.
Úgy tudom, most megint meglehet venni, de most már jóval drágábbért. Most már úyg vagyok vele, már felnőttünk msot már vegyen mindenki magának ha akar, és ha tud...
Szerencsés az akinek az ölébe pottyan egy lakás, ház. Egy gonddal kevesebbről indul az életbe.
Apuka jól elintézett minket...
Na így már világosabb a helyzet, így kellett volna az elején is elmondanod.
Akinek pedig lassú a felfogása vagy szeret rosszindulatú megjegyzéseket tenni, annak javaslom hogy olvassa újra. (Segítség az értelmezéshez a leírtak alapján: Anyuka megvette volna bárhogyan a lakást, de apuka nélkül nem volt rá lehetősége.)
Kérdező, apukád tényleg hülyeséget csinált. Ennyiért lakást nem mindenki tud venni és sokan örülnének neki, mert másra sosem futná. Ez önző dolog volt tőle, de most már túl kell rajta lépnetek.
Nem lett volna rá lehetőség hogy lemondjon a részéről és anyukád megvegye magának? Bár gondolom ennek már nincs jelentősége, mert felszökött az ár.
Nem lett volna rá lehetőség hogy lemondjon a részéről és anyukád megvegye magának?
Szerintem nem. Meg ezek után amit kijelentett, nem mondott volna le a részéről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!