Mi a véleményetek erről? Apám azért nem vette meg a lakást, hogy Anyám ne örököljön.
ez már kb 10-15 éve volt. Akkor viszonylag olcsón meglehetett venni a lakást. Apámnak már csak alá kellett volna írnia....de nem írta, hogy Anyám ne örököljön. Ezt mondta...
Most már nem lehet megvenni a lakást. Így gyakorlatilag mi szívtuk meg...
Mit gondoltok milyen ember az aki ilyet mond ?
hát vajon miért szívtuk meg ? rossz kérdés...
ezt azt hiszem nem kell magyaráznom.
most mi van az apáddal?
meghalt, vagy mi?
Értelmetlen dolgokat ordasz össze..
Most apádé vagy sem a lakás?
Régen apád után anyukád sem örökölt volna, erre végrendelet nélkül 2014-es márciusi ptk óta van lehetőség,
Te miért szívtátok meg?
Kell magyaráznod, nem értjük
te hülye vagy ember ?
azt hittem ez teljesen normális, hogy a szülő a ygerekre iratja a lakást/Házat.
Azt hiszem aki teheti így csinál. Hogy nyilván a ygerekem majd örökölje a lakást.
DE mivel apám láthatólag nem szerette anyámat és csak arra tudott gondolni, hoyg anyám fogja majd örökölni a a lakást így nem írta alá.
Egyébként nem apám fizette volna csak ...ez azt hiszem érthető. Közösen fizették volna le.
Nem vagyok hülye, te viszont pénzéhes vagy, és már most pályázol az örökségre.
Apádnak szíve joga arra költeni a pénzét, amire akarja. Majd veszel magadnak lakást abból, amiért te dolgozol meg.
Fúj, de gusztustalan vagy.
13-as
Szerintem sok gyereknek feltehetnéd ezt a kérdést. Mire föl ? ?? Mire föl kapják a szülőtől a lakást ???
18-as
Úgy látszik rád a szüleid nem irattak semmit. Nem örököltél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!