Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek erről? Apám...

Mi a véleményetek erről? Apám azért nem vette meg a lakást, hogy Anyám ne örököljön.

Figyelt kérdés

ez már kb 10-15 éve volt. Akkor viszonylag olcsón meglehetett venni a lakást. Apámnak már csak alá kellett volna írnia....de nem írta, hogy Anyám ne örököljön. Ezt mondta...

Most már nem lehet megvenni a lakást. Így gyakorlatilag mi szívtuk meg...

Mit gondoltok milyen ember az aki ilyet mond ?

2014. nov. 10. 20:47
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
24%
házastárs sose örököl apád egy kicsinyes idi'ta, ki semmizte a gyerekeit
2014. nov. 10. 21:31
 22/40 A kérdező kommentje:

18-as

Azért ez elgondolkodtató amit írsz...hogy amiért majd megdolgozok stb...

Elvégre nem idegenektől kapnám nem ? szüleimtől.

Gondolom vannak oylan ismerőseid akikre rá irattak vmit..

Őnekik is azt mondanád mire föl ??? megdolgoztak érte ?

Akkor is a szüleitől kapta ?

Szóval ez tipikusan egy begyöpösödött gondolkodású emberre vall

2014. nov. 10. 21:32
 23/40 A kérdező kommentje:

21-es.

Úgy látszik te megértetted a dolog lényegét.

2014. nov. 10. 21:34
 24/40 anonim ***** válasza:
nagyon kuszán fogalmazol, és nehéz követni. amugy nem törvényszerü az, hogy a gyerekre házat hagynak. sokszor ha egy ingatlannak több örököse is van az elég bonyolult legyen. amugy nem anyád örököl, hanem az akire hagyja. általában (felénk) az unokára szokták hagyni, nem a gyerekre. de akkor majd örököltök mást. miért olyan fontos az hogy házat kelljen örökölnöd? az én szüleim házát a gyerekeim fogják örökölni és remélem, hogy nem mostanában kell azt várjam, hogy bármit is örököljek a szüleimtöl (inkább éljenek sokáig!! a lakásomat pedig magam vettem) de az hogy anyád öröksége miatt nem vett lakást, az kamu, már elöttem is leirták az öröklésre vonatkozo okokat.
2014. nov. 10. 21:44
 25/40 anonim ***** válasza:
53%
Muhaha, 18-as vagyok. De igen, orokoltem, pukkadj meg.
2014. nov. 10. 21:44
 26/40 anonim ***** válasza:
76%

De most apudé vagy sem?

Nm a szülők nem szták a gyerekre iratni csak úgy az ibgatlanjukat, nagyon kevés ilyen esetről tudok..

Aukád max nem szerette anyudat és tudatlan volt annyira, hogy nem tudta, nem örökölhet utána.

Eszébe sem juottatok ondolom akkor még ti, a gyerekei.

Eleg gusztustalan, pénzéhes elfigásod van..

És nem, en nem szeretnék örökölni, szeretnem mg igen sokáig a szüleim tarsaságát élvezni.

2014. nov. 10. 21:45
 27/40 A kérdező kommentje:

25-ös

és mégis , hogy merted elfogadni ? Te dolgoztál meg érte ? nem...úgyhogy azonnal add vissza. Szerintem ez lenne a tisztességes. DD

Nem gondolod ???

2014. nov. 10. 21:55
 28/40 A kérdező kommentje:

lehet nem fogalmaztam érthetően.

Lakás önkormyányzati. és a szüleim nevén van.

Anyu aláírta, Apu nem hogy megvegyék a lakást...

Pedig már minden papír el volt intézve, kezes stb...

és hát ezt mondta, hogy ő nem fogja aláírni ,hogy anyám ne örököljön.

Most már remélem érthető a dolog.

2014. nov. 10. 22:01
 29/40 anonim ***** válasza:

Nyilvan egy olyan lakasban elnek, ahonnan barmikor kitehetik oket mivel nem sajat, ez a problema.

En is ugy gondolom, hogy apad rendkivul tajekozatlan volt, hiszen vegso soron ti fogtok orokolni. Nyilvan nem szereti anyukadat

Azt mibol gondoljak itt paran, hogy az apa penze lett volna? Feltetelezhetoen nem egyedul o fizette volna.

Szerintem a kerdezo nem orokolni akar, egyszeruen csak ugy gondolja, hogy nagyobb biztonsagban lennenek, ha sajat lenne a lakas es logikatlannak tartja az apja erveleset arra vonatkozoan, hogy miert nem vette meg azt - es valoban logikatlan. Nincs ezzel semmi gond.

Aki pedig szinten orokolt, hallgasson. Nincs az oroklessel semmi problema, de ne legyunk mar alszentek ha ugyanabban a helyzetben vagyunk. :)

Es kerdezo, tenyleg nehezen erthetoen fogalmazol.

2014. nov. 10. 22:05
 30/40 A kérdező kommentje:
Nem is értem, hogy gondolhatta több válaszoló, hogy csak apám fizette volna...
2014. nov. 10. 22:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!