17 éves lányom romák bűvkörébe került. Van itt olyan szülő, aki hasonló cipőben jár (t)?
Ha már így feljött ez a kocsma téma, hadd fűzzek hozzá én is valamit. Kocsmában dolgozom, a főnököm 15 éven át harcolt a cigányokkal, hogy ne járjanak be, így hálistennek mire én ide kerültem, nekem nem kellett. De azért betévednek néha. Fogyasztani nem nagyon akarnak, csak melegedni jönnek be. Nem tetszik nekik ha megkérdezem fogyasztanak-e, nem tetszik nekik a kínálat, sem az ár, nem a kiszolgálás. Nem lehet a szemükbe nézni, mert mint egy rühes kutya, azonnal rámförmednek: "Mi a f*. szt nézel te k*. rva?!" Nem merek kijönni a pultból mert úgy nézik a fenekem, mintha sose láttak volna nőt. Feleségül akar venni mindegyik, hiába mondom hogy van párom, egy magyar pasi a erre azt mondja oké bocs, a cigány nem, az azt mondja: engem az nem zavar, elverem a pasidat és akkor az enyém leszel.
Nagyon sokat tudnék még írni erről, ha felfele pontoztok, lehet írok még majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!