17 éves lányom romák bűvkörébe került. Van itt olyan szülő, aki hasonló cipőben jár (t)?
Úristen, micsoda fertő. Embereket véd a gyereked? Hát miféle nevelést kapott??
Kérdező, talán beszélgetni kellene vele, hogy milyen emberekkel barátkozik. Ha drogos/alkoholista/lányokat futtató/törvénnyel szembekerülő/ordenáré/illetlen barmok közé, próbáld meg kimenteni. De ehhez meg nem kell cigánynak lenni. Ha rendes gyerekek, és csak annyi a "probléma" velük, hogy cigányok, akkor hol itt a baj?
Romák bűvköre... tényleg jó lenne tudni hogy ez jelent-e valami negatívumot, vagy szimplán a fajgyűlölet...
Én ismerem mindkét oldalt. Iskolában voltak roma osztálytársaim, volt ilyen is, olyan is. Volt köztük verekedős, és volt éltanuló. Pont úgy, mint a fehérbőrű társaink.
Egyetlen fajtát tudok felmutatni ahová bekeveredtem, na ott voltak maffiózók, drogosok, alkoholisták, erőszakos és veszélyes banda volt.
Azok, akik a legjobban ágálnak a romák ellen: a nagy gárdisták.
Az idióta hungarista exem vitt be közéjük, na soha többet. ott jobban féltem, mint éjszaka a blahán. a romák bűvkörében... :D
#17: "Én ismerem mindkét oldalt. (...)
Egyetlen fajtát tudok felmutatni ahová bekeveredtem, na ott voltak maffiózók, drogosok, alkoholisták, erőszakos és veszélyes banda volt.
Azok, akik a legjobban ágálnak a romák ellen: a nagy gárdisták."
Szerintem meg attól, hogy utálod a nácikat, még nem kell egyből szerelemre lobbanni a cigányok iránt.
Én mindkét brancsot körülbelül egyformán utálom, mert tapasztaltam, hogy túlnyomórészt undorító, erőszakos bűnöző féreg mindkét banda.
Szívem szerint összeereszteném őket egy stadionban, hogy szépen irtsák ki egymást mind egy szálig.
Jól van 17-es nem kell színészkedni meg játszani a magyart, ez az "ismerem mindkét oldalt, a romák a jófiúk és csak hülye hungaristák utálják őket, akik állandóan bűnöznek" c. sláger már kb 3 éve kiment a divatból és akkor is csak ostoba cigányok tolták.
Gondolom Kanadából meg a többi országból is a hungaristák miatt dobták ki őket, mert a hungaristák a saját bűneiket rá tudták kenni szegény, munkából hazafelé tartó romákra:D
Kérdésre is válaszolva, én nem várnám meg, h baj legyen.
Nálunk suliban ugyan ez volt Miskolcon, tanítás után a kiscsaj első útja a selyemréti putrikba vezetett, ahol aztán késő délutánig 5-6 roma fiatal váltásban kefélte.
Akkor azt hittem ez valami egyszeri vonzalom, de rájöttem, h a tinilányok körében elég keresettek az ilyen "romák dugnak halálra" esetek.
Jó lenne már elfelejteni, hogy a hungarista nem egyenlő a gárdistával, sem a nácival, és a gárdista sem náci.
A Gárdának is vannak roma tagjai, akik nem csak az orrukig látnak...
Gondolom nem véletlenül született a kérdés, és az az áldott gyermek nem a színötös romákkal ül be a különórák után a könyvtárba emelt érettségire készülni.
Nem véletlenül lettek ezek mindenhonnan kipakolva, minden országból kiutálva, onnan is, ahol 1 szem magyar nincsen, nem ám gárdista.
Mondom ezt úgy, hogy gárdistaként egy félig roma kisfiúnak vagyok a keresztanyja.
Nem kell általánosítani. Nem bőrszín, hanem viselkedés alapján ítélünk. Mutassatok egy olyan esetet, ahol a nyugodtan, elegánsan a barátnőjével sétáló illedelmes cigánygyerekhez csak úgy odamentek és szarráverték. Vagy inkább keressetek az ellenkezőjére példát, arra találtok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!