Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem támogatom a kapcsolatát,...

Nem támogatom a kapcsolatát, ezért utál. Hogy értessem meg vele, hogy ennek semmi értelme?

Figyelt kérdés

18 éves fiam van. 14-15 évesen elkezdte a kamaszok nagy életét, azaz csajozni és bulizni kezdett. Már kezdtem komolyabban aggódni, mert hetente más lányokkal jött haza. Kb. egy éve megismerkedett a neten egy lánnyal, aki olyan nagy hatással volt rá, hogy se a csajok, se a bulik nem érdekelték.Sőt, egy idő után a barátai se nagyon. Nem is lenne ezzel nagy gond, ha a lány nem Debrecenbe, mi pedig Győrben laknánk. Addig mondjuk ez sem volt gond, míg eszébe nem jutott meglátogatni. Nyár elején ment el hozzá egy hétre. Miután haza jött szinte depresszióba esett, mert rájött, hogy suli mellett nem fog menni ez. Aztán jött, hogy Debrecenbe akar tanulni.Ez kizárt dolog, így maradt a 350km utazgatás. Eddig úgy voltam vele, hogyha neki megér ez a lány ennyi fárasztó vonatozást, nekem is megér a boldogsága pár ezer forintot.(Diákmunkát vállalt miatta, így nekem csak pótolni kellett hozzá.) Nyáron így el is voltak, a lány is volt itt augusztusban. Viszont mindketten ebben az évben fognak érettségizni, emiatt a havi 1x utazást is sokaltam, de most már nem bírnak ki egy egész hónapot egymás nélkül. Ezért kocsit kért az apjától, itt mondtam, hogy ebből elég! Nem az anyagiak miatt, hanem mert semmi másra nincs ideje. Abba hagyta a focizást, amiben egyébként kiemelkedő volt a tudása, alig maradt barátja, és csoda, ha májusban meg lesz az érettségije. Most én vagyok a legutáltabb személy a szemében. Nem neki akarok rosszat, de nem engedek, ennek a kapcsolatnak nincs jövője.

Ha valakinek volt hasonló gondja, szivesen fogadnám, ha megosztaná velem, hogy mi lett ennek a vége.(Akár privátban.)

2014. nov. 3. 16:10
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Majd benő a feje lágya. Nem kéne ennyire aggódni. Éld a saját életed.
2014. nov. 4. 13:12
 22/22 anonim ***** válasza:

Szerintem szövetkezz a lány szüleivel, mivel valószínűleg ők is aggódnak emiatt. Kompromisszumot kell kötnie a két családnak, pl ha nem bírják ki az egy hónapot, akkor 2 hetente utazzanak egymáshoz, de amikor mindenki épp otthon van, akkor viszont tanuljanak (2 heti középiskolai anyagot simán meg lehet tanulni egy hétvége alatt). Átérzem a gyerekek helyzetét, én is érettségi előtt 6 hónappal jöttem össze a párommal és annyira szerelmes lettem, hogy semmi más nem érdekelt, de mégis jól teljesítettem a suliban, mert ha épp nem tudtunk találkozni/beszélni, akkor tanultam, mert így sokkal gyorsabban telt az idő + tudtam, hogy ha még ezt az x oldalt megtanulom, akkor utána "jutalomként" felhívhatom. Az érettségim + a felsőfokú nyelvvizsgám pedig a páromnak köszönhetően sokkal jobban sikerült, mint remélni mertem.

Bízz bennük!

22/L

2014. nov. 9. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!