A lányom nem érzi jól magát az apjánál, mert elmondása szerint sokat bízzák rá a kishugát. Elmondjam ezt az exférjemnek, vagy ne szóljak bele?
A lányunk 12 éves, a testvére 1. Úgy 3-4 hónapja kezdődött a dolog. Addig sokat volt az apjánál, heti 1-2 délután, azóta csak hétvégente megy. Az apja nem tudja, mi a baja, nem mondja meg neki. Nekem is csak a héten vallotta be.
Amikor átmegy, akkor ők elmennek moziba, bevásárolni, a nő fodrászhoz, kozmetikushoz, ilyesmi. A lányom szereti a kicsit, néha 1-2 órára nem is bánná, ha rábíznák, de ez sok neki.
Beszéljek az exemmel, vagy bízzam a lányomra?
Ne az exeddel beszélj, hanem a libával. És ehhez következetes legyél. Egy férfi sosem látja ezt az összefüggést igy át, csak egy nő.
Tehát aki arra búzdit, hogy a pasival beszélj, az nem akarja, hogy helyére legyenek téve a dolgok.
Okos legyél, és eszes-főleg egy ilyen kisstilű és primitiv nőcivel szemben aki képes egy gyereket igy elmarni az apjától azzal szemben könyörtelen.
Ha ez valóban így van, nagyon veszélyes helyzet. Egy 12 éves még nem érett arra, hogy egyedül vigyázzon egy pici babára, bármi történhet, és nem tudja, mit csináljon. A gyerek vér szerinti anyja meg rajta verné le értelemszerűen. Szerintem nem is legális.
Megmondanám a gyerek apjának, hogy a lányom hozzá megy láthatásra, ha ő elmegy otthonról nélküle, majd nem fog átmenni. Kettejük találkozása lenne ugyanis a lényeg, nem az, hogy a kistesót pesztrálja. A feleséggel meg keményebb hangon beszélnék.
Szemére vetném, hogy veszélyezteti a gyerekét, az én gyerekem lelki épségét, ha történne valami, továbbá akadályozza a gyerek apjával együttlétét, és kellemetlenségre kényszeríti a gyereket. Ezek mind olyan dolgok, amikért legközelebb nem szépen szólok...Továbbá felhívnám rá a figyelmét, hogy alighanem illegális, amit tesznek, a gyámhatóság igencsak felvonná a szemöldökét, ha valaki megpendítené nekik.
Fel nem jelenteném, szerintem az eshetőség megemlítése elég lenne. Csak akkor mondanám, ha nem kedvezően ragálna a fentebbi eszmefuttatásra.
"Amikor átmegy, akkor ők elmennek moziba, bevásárolni, a nő fodrászhoz, kozmetikushoz, ilyesmi."
1. 12 éves gyerekre felelőtlenség rábízni egy 1 éves gyereket. A 12 éves még nagyon gyerek!
2. Apukának rá kéne lépni a farkára, mert a kölyke azért megy hozzá, hogy őt lássa, vele foglalkozzon, nem azért, hogy a kwáját vigye műkörmöshöz
3. Az új luvnyát hagyd ki a dologból, neked apukával vannak - komoly - beszélgetnivalóid
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!