Normális ez? apumról lenne szó (elegem van belőle! ) többi lent
idegileg teljesen ki vagyok tőle, mert minden kis dologért felkapja a vizet, meg ilyenkor nem lehet hozzászólni sem. Sokszor van ugy, h valamit rám fog és azt hiszi, h én tettem tönkre valamit, aztán meg kiderül, h saját maga okozta a problémát (pl:eltette valamerre a szemüvegét majd rajtam keresi, és aztán kiderül, hogy ott volt az orra előtt, akkor elkezd velem ordibálni, h mér nemszoltam, h ott van...)
na meg nagyon agresszív is, minden apróságért képes megütni, mondjuk erről már leszokik egyszer, arrol meg ne is beszéljünk amikor egy vita vége egymásik kezdtét mutatja!!
anyám meg már rosszul lesz tőle egyszerüen mondva, már el akar válni, de ezt a vallása tiltja
és még egy: van valami az apám idegessége, és a cukorbetegsége között, meg h már 60 éves??
de azért, amikor nyugodt akkor nagyon kedves és ölelget
(azért jó tulajdonsága is van :) ), de attol még tönkretette a családunkat!!!!!!!!!!!!!
13/L
10 Nem rád tartozik az amit most is irtál.
rád egy tartozik, hogy ami a feladatod azt ellásd, a lehető legjobb tudásod szerint. Slusz
irtam, h már kezd leszokni a verésröl
engem az zavar nagyon h ordibál, és mindig belémköt, akár ok nélkül is
A probléma többrétű. Sok férfi "hülyül meg" ebben a korban. Hisz vele a feleség is öregszik, kapuzárás, miegymás, a pasi még aktív lenne, és csak gyűlik benne a feszkó.
Cukorbetegség: sokaknál okoz merevedési problémát, miközben a pasi amúgy még aktív lenne, és csak gyűlik benne a feszkó.
A kor: az állatvilágban ilyenkor már át kell lassan adni a vezérséget a fiatalabb hímeknek, ettől morózus, és agresszív az öregedő hím. Sok mindent hoztunk magunkkal állat őseinktől, amik ma is rányomják a bélyeget az életünkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!