Hogy valtozzak meg?

Figyelt kérdés

Elore bocs a helyesirasert.12/l

na szoval en es az apam nem jovunk ki jol.szerinte en mindig felidegesitem pl:amikor gepezek es o meg akar gepezni mindig azt mondja "na huzz el most n fogok jatszani"en erre hatarozottan mondom h "NEM" erre elkezd kirancigatni a szekbol ekkor inkabb hagyom a dolgot aztan amire leulok az agyra o meg elkezd velem kiabapni h "mer kell mindig felidegesitened????? mert nem lehet egy szo nelkul megcsinalni amit kerek mert kell megvarnod h az ember orditozzon veled?????" en persze kussolok...masik pelda:a tesom gepezik es megengedi h addig jatszhassak a ps3on de mindig a gta5cedeje van benn en meg a red dead redemptionnal szeretek jatszani mert olyan cukik a lovak meg minden szeretek benne elovagolni meg lekaszabolni par embert:-) de a tesom azert se teszi at a cedet nekem meg nem engedi h atrakjam en g huzuk anyuekhoz h szoljanak a tesomnak es rakja at a cedet apu meg elkezd kiabalni"mer nem jo neked ami benn van ????mert kell neked midig mast jatszani mint ami van????"

erre en idegesen rohanok vissza a szobaba es konyorgok a tesomnak "lecci tedd at a cedet en nem szeretem a gta5ot mert nincs benne lo ha atteszed 2napig kiviszem helyetted a kutya kajat es adok a csipszembol"ilyenkor atteszi es en meg boldogan jatszok vele..masik pelda: a degumnak(sajnos csak egy van mert nem kepesek venni meg egyet) es mondja apu kiablva: "mert raksz be anyi szenat annak a dognek??? ha elfogy nem veszunk tobbet es majd ehen fog dogolni az a dog."

kerlek segitsetek

2014. nov. 2. 00:03
 1/6 anonim válasza:
Szerintem nem benned van a hiba
2014. nov. 2. 01:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát de most mi mit segítsünk? Sajnállak, hogy ilyen családod van, de ez ellen sem te, sem mi nem tudunk tenni. Tudod: barátot választhatsz, de családot nem.
2014. nov. 2. 01:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem jatszom, szoval az a resz nem erdekel.

"sajnos csak egy van mert nem kepesek venni meg egyet"

Kislany! Majd mikor onallo leszel, es nem csak a jatekon jar az eszed, akkor majd vehetsz magadnak meg egy kutyat, etesd, itasd, mind a te penzedbol.

2014. nov. 2. 05:59
 4/6 A kérdező kommentje:
az nem kutya hanem DEGU nert koztudottg h a degukat nem h nem lehet hanem nem szabad egyedul tartani es mar szegeny depis es ezert kene masik is
2014. nov. 2. 08:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Kislany, te is depis vagy, segitsegre van szukseged.
2014. nov. 2. 09:05
 6/6 A kérdező kommentje:
bunkó vagy
2014. nov. 2. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!