Változzak, csak mert úgy érzem, ő életem szerelme?
Szóval van valaki, akivel majd 2 évet voltunk együtt. Nekem ő volt életem szerelme, de meg akart sok mindenben változtatni. Pl.: Én fiús vagyok, szeretem a horgászatot, a pókert, a focimeccset. Ő ezeket nem szereti, és nem is tűri, hogy csináljam/nézzem. Emellett ő hívő akar lenni, én nem.
Na most hiába szeretem úgy, mint sose fogok senki mást, ez a beszabályozás tönkre tenné a kapcsolatunkat, ugye?
De akkor hogy lépjek túl rajta? (első igazi szerelem, első orgazmus, pedig már volt dolgom pár férfival)
Hát nem hiszem, hogy kedvéért meg tudnál térni, max úgy csinálni, mintha hinnél valamiben, amiben nem. Hiába mondja valaki azt, hogy a Télapó létezik, ha te nem hiszed el, max úgy csinálsz, mintha létezne..
Nem az a kérdés, hogy változz-e, hanem hogy hogyan lépj tovább. Nagyon jól leírta valaki: a srác nem téged szeret, hanem elképzelt egy bizonyos személyiséget a testedbe, és azt a nőt szeretné. Az a nő nem te vagy. Ezzel a fiúval nagyon jól működik a kémia közöttetek, ezért érzed magad olyan jól vele az ágyban, de a személyisége egyáltalán nem olyan, akivel boldog lehetnél hosszú távon. El fog múlni, ha fél évig nem beszélsz és nem találkozol vele. Kikerülsz a "hatósugarából". Ne erőltess olyasmit, ami nem működik. Minden szakítás nehéz, időt kell adni, hogy elmúljon.
8as, igazad van neked is.
De mi 2 hónapja szakítottunk, és minden nap beszélünk, nem tudjuk elengedni egymást. Hol én, hol ő mondjuk, hogy ez nem egészséges, de fél nap után keressük egymást. Tudjuk, h egyikünk se fog változni, de mégis, nem bírjuk egymás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!