Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Változzak, csak mert úgy...

Változzak, csak mert úgy érzem, ő életem szerelme?

Figyelt kérdés

Szóval van valaki, akivel majd 2 évet voltunk együtt. Nekem ő volt életem szerelme, de meg akart sok mindenben változtatni. Pl.: Én fiús vagyok, szeretem a horgászatot, a pókert, a focimeccset. Ő ezeket nem szereti, és nem is tűri, hogy csináljam/nézzem. Emellett ő hívő akar lenni, én nem.

Na most hiába szeretem úgy, mint sose fogok senki mást, ez a beszabályozás tönkre tenné a kapcsolatunkat, ugye?

De akkor hogy lépjek túl rajta? (első igazi szerelem, első orgazmus, pedig már volt dolgom pár férfival)

2014. okt. 12. 21:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne vedd fel a telefont, ne reagálj semmire. Idővel elfelejted. Menj szórakozni. Ez a pasi nem téged szeret, hanem egy elképzelt valamit. Egy életen át szerepet akarsz játszani? Az már nem te lennél! Megéri? Arról nem beszélve, hogy hosszú távon úgysem bírnád. Mert senki nem tud kibújni a bőréből. Keress egy normális pasit, aki téged szeret, úgy ahogy vagy!
2014. okt. 13. 04:06
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem simán lehet, hogy csak a szex miatt gondolkozol így. Nekem is későn és a sokadik partneremmel lett először orgazmusom, utána úgy ragaszkodtam hozzá, mint senkihez.

De ez nem rajta múlt. Azóta volt pár partnerem, és azóta, hogy tudom, hogy kell elérni, szinte mindig orgazmussal végződik számomra a szex :)

2014. okt. 13. 08:12
 13/15 anonim ***** válasza:

Azert annyira nem hivo hiszen szexel veled hazassag nelkul.

Nem hozzad valo lepj tovab szakits meg minden kapcsolatot

2014. okt. 13. 08:22
 14/15 anonim ***** válasza:
Fogd fel viszonzatlan szerelemnek valaki iránt, akiben annyi tisztesség sincs, hogy ne játszadozzon veled.
2014. okt. 13. 16:04
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Lehet tényleg csak a szex miatt kötődöm, de a beszélgetés és a jelenléte is hiányzik.

Majd csak túl leszek rajta!

Köszönöm tényleg!!!

2014. okt. 13. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!