Miert zavarja a szuleimet, higy tv-t vettem a penzembol?
Figyelt kérdés
Ket eve gyujotom a penzt diakmunkabol, azt amit szulinapra, karacsonyra stb. kaptam rokonoktol es eladtam par cuccomat a neten. Mostani szulinapi penzemmel egyutt osszejott eleg penz egy olyan tv-re amit akartam. 102 full hd led okostv. Nem volt olcso es buszke vagyok ra. Erre le lettem hurrogva hogy mekkora hulyeseg. Most miert? Lehet az zavarja apamat hogy nagyobb mint az ove. Anya szerint nagyobb hulyesegre nem kolthettem volna. 2 napja hallgatom ezt. En penzem nem?2014. nov. 1. 22:57
21/22 anonim válasza:
"Kérdező, ne foglalkozz velük!!És itt az okosokkal se."
Na a másik okos majd jól megmondja...
22/22 anonim válasza:
Ez valóban nagy ostobaság volt. 2 évig egy olyan tévére gyűjteni, ami fél év múlva már lejárt lemez lesz?
Nem sok pénzügyi ismereted van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!