Nem ertem a szuleimet?! Miert nem orulnek?
Majd ha felvesznek oda ahová szeretnétek, hogy felvegyenek, majd utána lehet örömködni.Addig még megy a drukk ezerrel egy szülőnél.
Az, hogy egy gyereknek 5-ös a félévije, dicséretes, jár egy csoki a kemény hajtásért(nálunk mindig ez volt a "juti",mert az a dolgod, hogy tanulj) de itt még bőven rá kell hűzni.
Haha, anno az én matekom is ennyi lett, de még le is csesztek, hogy rossz lett, pedig 40 fokos lázasan írtam a felvételimet :D Ó, azok a régi szép idők!
Szóval biztos örülnek, csak izgulnak.
"Mert nem egy amerikai filmben vagyunk ahol a pisztricsálé pontocskáid bármit számitanak nölj fel te szerencsétlen kis nyominger....
A válaszíró 61%-ban hasznos válaszokat ad.
# 7/7 Időpont ma 02:24"
Hát kedves utolsó te valami ritka nagy bunkó vagy....
Mondjuk elég egyértelmű, hogy csak provokálni akarsz, úgyhogy még szánalmas is. Mindegy.
Amúgy kérdező: a szüleid biztosan örülnek. Én is azt gondolom, amit előttem írt valaki, hogy egyelőre még nem akarnak előre inni a medve bőrére talán. De tényleg szép eredményt értél el a féléviddel, nekem talán nem is volt ilyen soha...esetleg még nagyon alsóban. Csak így tovább! :)
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!