Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem ertem a szuleimet?! Miert...

Nem ertem a szuleimet?! Miert nem orulnek?

Figyelt kérdés
Ma megtudtam,hogx 70 pontos kozpontit irtam,ebbol 28 a matek,42 a magyar. Jartam a suliba is ahova szeretnek menni(szolnok szig) elokeszitore. Ugy veszem eszre,hogy a szuleim se orulnek...pedig a felevim 5,0 lett.

2014. jan. 24. 18:59
 1/8 anonim ***** válasza:
biztos örülnek, csak nem mutatják ki eléggé, mert elfoglaltak a saját ügyeikkel
2014. jan. 24. 19:04
 2/8 A kérdező kommentje:
:(
2014. jan. 24. 19:05
 3/8 anonim ***** válasza:

Majd ha felvesznek oda ahová szeretnétek, hogy felvegyenek, majd utána lehet örömködni.Addig még megy a drukk ezerrel egy szülőnél.

Az, hogy egy gyereknek 5-ös a félévije, dicséretes, jár egy csoki a kemény hajtásért(nálunk mindig ez volt a "juti",mert az a dolgod, hogy tanulj) de itt még bőven rá kell hűzni.

2014. jan. 24. 19:10
 4/8 b_ojti94 válasza:
Szerintem elég idős vagy hozzá hogy ne érdekeljen az hogy mások mit gondolnak ... Ha sikerült egy jó központit írnod és elérted az álmaid iskoláját akkor ezzel előbbre jutottál az életben. Egyébként valószínűleg az első válaszolónak igaza van, de ahogy felnősz egyre jobban fogsz önállósodni és egyre többször fogod tapasztalni azt hogy amit te szeretnél elérni vagy ami téged foglalkoztat az a szüleidnek nem fog tetszeni..(de egy idő után elfogadják) ez normális, kicsit más lesz a gondolkodás módod mint a szüleidé. Persze lehetnek kivételek.
2014. jan. 24. 19:15
 5/8 anonim ***** válasza:

Haha, anno az én matekom is ennyi lett, de még le is csesztek, hogy rossz lett, pedig 40 fokos lázasan írtam a felvételimet :D Ó, azok a régi szép idők!

Szóval biztos örülnek, csak izgulnak.

2014. jan. 24. 19:51
 6/8 anonim ***** válasza:
én anno 65 ponttal bekerültem a Pálfyba (most már Pálfy-Vízügyi) és 3,8 körül volt az átlagom. Most meg technikusi vizsgám lesz. :D A félévid több mint jó és szerintem ehhez még hozzáfog tenni majd a szóbelin nyújtott "teljesítményed".
2014. jan. 24. 20:11
 7/8 Frigg ***** válasza:

"Mert nem egy amerikai filmben vagyunk ahol a pisztricsálé pontocskáid bármit számitanak nölj fel te szerencsétlen kis nyominger....

A válaszíró 61%-ban hasznos válaszokat ad.

# 7/7 Időpont ma 02:24"

Hát kedves utolsó te valami ritka nagy bunkó vagy....

Mondjuk elég egyértelmű, hogy csak provokálni akarsz, úgyhogy még szánalmas is. Mindegy.

Amúgy kérdező: a szüleid biztosan örülnek. Én is azt gondolom, amit előttem írt valaki, hogy egyelőre még nem akarnak előre inni a medve bőrére talán. De tényleg szép eredményt értél el a féléviddel, nekem talán nem is volt ilyen soha...esetleg még nagyon alsóban. Csak így tovább! :)

23/N

2014. jan. 25. 04:32
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek!
2014. jan. 25. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!