Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert zavarja a szuleimet,...

Miert zavarja a szuleimet, higy tv-t vettem a penzembol?

Figyelt kérdés
Ket eve gyujotom a penzt diakmunkabol, azt amit szulinapra, karacsonyra stb. kaptam rokonoktol es eladtam par cuccomat a neten. Mostani szulinapi penzemmel egyutt osszejott eleg penz egy olyan tv-re amit akartam. 102 full hd led okostv. Nem volt olcso es buszke vagyok ra. Erre le lettem hurrogva hogy mekkora hulyeseg. Most miert? Lehet az zavarja apamat hogy nagyobb mint az ove. Anya szerint nagyobb hulyesegre nem kolthettem volna. 2 napja hallgatom ezt. En penzem nem?
2014. nov. 1. 22:57
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
A sjat labra alladt ugy ertsd h diploma utani elhelyezkedes.
2014. nov. 1. 23:49
 12/22 anonim ***** válasza:
75%

Az nem úgy megy, hogy eldöntöd, hogy diploma, aztán elhelyezkedés. Addig még, ha csak nem valami szerencsés pár százalékhoz tartozol, jöhet egy "kis" munkanélküliség...

Egyébként költhetted volna jogsira, vagy autóra. De nem velünk kell vitatkoznod, mi csak érveket sorolunk, hogy jobban megértsd a szüleidet, vagy nem ez volt a kérdésed? Engem pl. totál nem érdekel, mire költöd, felőlem vehettél volna belőle 4 perzsa macskát is. :D

2014. nov. 1. 23:51
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nem hülyeség,én a karacsonyi,szülinapi pénzem elbulizom általában,vagy telefonra meg ilyesmikre költöm. dolgozni meg nem is szoktam menni....

hozzám mit szólnának a szüleid?:D amúgy meg megdolgoztál érte..nem is értem miért ilyenek akkor. mindenki a saját kárán tanul,lehet fél év múlva rájössz hogy mást kellett volna venni,lehet nem ... persze ők csak védeni akarnak,nehogy megbánd.de úgyis mindenki magának tanulja meg.. :)

2014. nov. 1. 23:53
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Én laptopot vettem az első fizetésemből (vagyis az első kettőből, mert nem volt olcsó), apám szerint baromság volt, én viszont kamaszkorom óta áhítoztam rá.

Szerinte csak félre kellett volna raknom. Raktam félre, azóta is van tartalékom, pedig már külön élek, de amire vágytam, azt megvettem, és kész.

2014. nov. 1. 23:54
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem, hogy minek az internet és laptop világában tv. Ha csak a full hd miatt, akkor elég lett volna egy nagy hd monitor, amit hozzá tudsz kötni a géphez és azon nézni mindent. Én nagyon utálom a tv-t reklámok miatt, és nem tartom praktikusnak, hogy adott időben kell leülni elé. Az interneten akkor nézem meg a filmeket, sorozatokat, amikor jól esik, ráadásul előbb is eredeti nyelven, nem magyar szinkronnal (ami ritka esetben jó manapság).
2014. nov. 1. 23:59
 16/22 A kérdező kommentje:
A gepet es a ps-t kotom hozza. Ez volt a nagy vagyam.
2014. nov. 2. 07:29
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
A szülőket azért zavarja egy ilyen tett, mert ekkor szembesülnek azzal, mennyire eltérő a saját és a gyerekük értékrendje. Csalódást éreznek, mert úgy gondolják, "elrontottak valamit", mert ők nem ezt a példát mutatták. A Te szüleid pl azért érezhetnek csalódást, mert Te a több éve félretett pénzed elköltötted egy olyan tárgyra, ami elsősorban a szórakozásodat szolgálja, ők pedig valószínűleg azt szerették volna, ha Te a jövődet, a pályakezdésedet építgeted ebből. Ok, értem én, hogy a pénz a tiéd, arra költöd, amire tetszik, de ettől még a szüleid lehetnek csalódottak, ha Te olyasmire költöd, ami szerintük felesleges, különösen akkor, ha még eltartanak.
2014. nov. 2. 07:46
 18/22 anonim ***** válasza:
39%

Kérdező, ne foglalkozz velük!!És itt az okosokkal se.Neked ez volt a vágyad, te dolgoztál meg érte, és ha te tévét akartál, akkor tévét kell venni.Kész.Élvezd a tvt :-)

28/N

2014. nov. 2. 09:13
 19/22 anonim ***** válasza:
én is morognék ha a nagy nehezen összegyűjtött pénzedet - ami a lábra álláshoz kellene - azt egy tv-re költöd.....
2014. nov. 2. 09:24
 20/22 anonim ***** válasza:

Szia, én is nemrég vettem egy szuperjó tévét, 107-est. Én használtan vettem, nagyon jó állapotban. Imádom, mert hatalmas és nemsokára elkölzötöm, akkor viszem magammal. Az én szüleimet nem zavarta, saját pénzből vettem, nekik is nagyon tetszik.

20L

2014. nov. 2. 09:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!