Miert zavarja a szuleimet, higy tv-t vettem a penzembol?
Az nem úgy megy, hogy eldöntöd, hogy diploma, aztán elhelyezkedés. Addig még, ha csak nem valami szerencsés pár százalékhoz tartozol, jöhet egy "kis" munkanélküliség...
Egyébként költhetted volna jogsira, vagy autóra. De nem velünk kell vitatkoznod, mi csak érveket sorolunk, hogy jobban megértsd a szüleidet, vagy nem ez volt a kérdésed? Engem pl. totál nem érdekel, mire költöd, felőlem vehettél volna belőle 4 perzsa macskát is. :D
szerintem nem hülyeség,én a karacsonyi,szülinapi pénzem elbulizom általában,vagy telefonra meg ilyesmikre költöm. dolgozni meg nem is szoktam menni....
hozzám mit szólnának a szüleid?:D amúgy meg megdolgoztál érte..nem is értem miért ilyenek akkor. mindenki a saját kárán tanul,lehet fél év múlva rájössz hogy mást kellett volna venni,lehet nem ... persze ők csak védeni akarnak,nehogy megbánd.de úgyis mindenki magának tanulja meg.. :)
Én laptopot vettem az első fizetésemből (vagyis az első kettőből, mert nem volt olcsó), apám szerint baromság volt, én viszont kamaszkorom óta áhítoztam rá.
Szerinte csak félre kellett volna raknom. Raktam félre, azóta is van tartalékom, pedig már külön élek, de amire vágytam, azt megvettem, és kész.
Kérdező, ne foglalkozz velük!!És itt az okosokkal se.Neked ez volt a vágyad, te dolgoztál meg érte, és ha te tévét akartál, akkor tévét kell venni.Kész.Élvezd a tvt :-)
28/N
Szia, én is nemrég vettem egy szuperjó tévét, 107-est. Én használtan vettem, nagyon jó állapotban. Imádom, mert hatalmas és nemsokára elkölzötöm, akkor viszem magammal. Az én szüleimet nem zavarta, saját pénzből vettem, nekik is nagyon tetszik.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!