A párommal szétmentünk, hogyan oldjuk meg a kislányom nevelését, felügyeletét?
Èn ebböl amit írsz inkább azt érzem, hogy az exed lelkét inkább akarod tönkre tenni.
Szétmentetek ez a gyereket megviseli. Ha eddig apát mindig látta segített és ott volt veletek, akkora gyereknek innentöl kezdve nagyon fog hiányozni. Szerintem pont az elejétöl kezdve kell, hogy az apa is mindig ott legyen. Mivel apának lazább munkaideje van, még jól is jön, mert akkor végig vele tud lenni. lelkét azzal semmi esetre sem fogod tönkre tenni, ha az apjával lesz 3 napot hetente, inkább azzal, ha heti 1x látja csak.
Elején azt probáljátok meg, hogy a szabad napokon apa jön reggel, vagy ott marad vagy elviszi és este vissza hozza. Majd ha ez könnyen megy, akkor ott is aludhat.
Igazából te sem tudod, miért ellenkezel az exeddel, mikor te is tudod, hogy van megoldás a problémátokra.
Szóval nem sikerült megmenteni a házasságotokat? Én vagyok az, aki az előző kérdésedet végig olvastam...
Igazán sajnálom...
Míg "együtt" voltatok - addig a párod foglalkozott a kislánnyal? Mennyi időt töltött a kicsivel? Nem okozna gondot a picinek hogy nem vagy ott, ha apa előzőleg is közeli kapcsolatban lett volna a picivel.
Ha viszont nem voltak együtt eddig - apránként szoktasd hozzá a kicsit a helyzethez.
Előző vagyok. Pont erre gondoltam én is az előző kérdésed alapján...
Az nem ment, hogy megpróbáljátok külön háztartásban együtt? (Bocs hogy itt kérdem, de a másik kérdésedhez már nem írtál)
Sok erőt kívánok neked az egészhez. Még jó, hogy a szüleidre számíthatsz...
Vigyázz a picire!
Ha apa eddig nem sokat törődött a kicsivel - most hogy hogy hirtelen 3 napot fel akar vállalni? Vagy az anyós nyakába vállalja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!