Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apa halálán túl lenni 2 nap...

Apa halálán túl lenni 2 nap alatt?

Figyelt kérdés

Udvarol nekem egy srác, úgy néz ki, összejövünk. Csak mindigis volt benne valami fura...

Az apja meghalt tegnapelőtt este. Betegeskedett, de nem lehetett erre számítani... Sírdogált, ma meg mintha semmi se történt volna. Mondta is, hogy semmi baj, elgyászolta, túltette magát rajta.

Ez szerintetek nem fura? Kezdem úgy érezni, hogy egy mentális beteggel van dolgom (betegesen ragaszkodik hozzám már most..)

2014. okt. 28. 19:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

[link]

elszabtam a linket, bocsi. (amúgy k****jó a recept, próbáljátok ki)

2014. okt. 29. 04:57
 12/12 anonim válasza:
Furi én 17 vagyok apum 2005ben anyum 2009ben halt meg és még mindig gyászolom őket...nincs olyan nap hogy ne gondolnék rájuk és ez a kapcsolatomban is látszik 3éve és 2hónapja vagyok ugyanazzal a lánnyal akit ma kifogok dobni..:D :(,és énis ragaszkodtam hozzá de már annyira sok kakit csinált nekem az elmúlt pár napban hogy hanyagolom egy időre.
2014. okt. 30. 05:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!