Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apa halálán túl lenni 2 nap...

Apa halálán túl lenni 2 nap alatt?

Figyelt kérdés

Udvarol nekem egy srác, úgy néz ki, összejövünk. Csak mindigis volt benne valami fura...

Az apja meghalt tegnapelőtt este. Betegeskedett, de nem lehetett erre számítani... Sírdogált, ma meg mintha semmi se történt volna. Mondta is, hogy semmi baj, elgyászolta, túltette magát rajta.

Ez szerintetek nem fura? Kezdem úgy érezni, hogy egy mentális beteggel van dolgom (betegesen ragaszkodik hozzám már most..)

2014. okt. 28. 19:55
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
Lehet hogy elfojtja magában a szomorúságot. Talán azért "betegesen ragaszkodik hozzád" mert talán azt reméli, h te segítessz neki ebben az időszakban.
2014. okt. 28. 19:57
 2/12 A kérdező kommentje:
Fél éve ragaszkodik hozzám.
2014. okt. 28. 19:59
 3/12 anonim ***** válasza:

A ragaszkodás lehet szerelem jele is.

Az meg hogy ki hogy gyászol egyéni dolog, de az is lehet, hogy nem volt jó viszonya az apjával, és azért nem tartott sokáig.

2014. okt. 28. 20:02
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondtad udvarol neked..stb. Nem gondolod, hogy azért ragaszkodik hozzád, mert szerelmes beléd? :D
2014. okt. 28. 20:03
 5/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is elfojtja, valaki így éli meg. Nekem tavaly havt meg az unokatestvérem, én beszélni akartam róla és sokat sírni, anyukámnál teljesen tabu volt, nem is szabadott előtte beszélni mélyebben a témáról vagy a halál körülményeiről, apukám meg két napig elég rossz passzban volt, aztán magára erőltetett egy nagyon kemény álarcot, többet nem érzékenyült el. Szóval mindenki máshogy teszi túl magát ezen, az is lehet, hogy mentális beteg, ha tényleg nem érintette meg, de szerintem inkább csak nagyon erős akar maradni, vagy sikerült végigmennie a gyász fázisain ilyen rövid idő alatt.
2014. okt. 28. 20:04
 6/12 anonim ***** válasza:

MOndok én neked ennél még furcsábbat : épp tegnap mesélte haverom hogy neki az egyik haverjának az apjai múlthéten halt meg, rá másnapra a fia velük együtt ment bulizni, részegen röhögve mondta hogy hát tegnap halt meg apám...

Kérdeztem és mesélte hogy nem volt valami jó viszonyzuk az apjával... nem tudom, de ez igy kicsit fura nekem.

2014. okt. 28. 20:06
 7/12 A kérdező kommentje:
Jó viszonyuk volt. Nem hiszem, hogy elfojtja, nagyon őszinte velem
2014. okt. 28. 20:07
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Az elfojtás mélylélektani dolog, nem feltétlenül van köze az őszinteséghez.
2014. okt. 28. 20:14
 9/12 anonim ***** válasza:
Mindenki másképp reagál, amikor gyászol, ez is normális. A gyász egy hosszú folyamat, leginkább egy év, és vannak különböző szakaszai. Az elején még fel sem akarjuk fogni, mi történt, így van ezzel más is.
2014. okt. 28. 20:55
 10/12 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=PUP7U5vTMM0

2. kontrollált szakaszban van.

2014. okt. 29. 04:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!